Zalatnay Cini békülne Kovács Katival

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
béke Zalatnay Cini Kovács Kati énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag Kovács Kati határozott véleményt formált Ciniről, Zalatnay mégis csak megpróbál békülni.

Zalatnay Cini már több, mint 50 évet töltött el az énekesi pályán, ezért úgy gondolja, itt az ideje, hogy méltón megünnepelje az elmúlt évtizedeket. Nagyszabású koncertet rendez az Erkel Színházban, amit 2018 februárjában láthatnak és hallhatnak a nézők.

Zalatnay Sarolta szívesen békülne Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A 69 éves énekesnő egy rádiós műsorban elmondta, hogy szeretné meghívni néhány zenész társát is a jubileumi eseményre. Cini azt is bevallotta, hogy van benne izgalom és félelem, hiszen olyan embereket is szívesen meghívna, akikkel valaha kapcsolatban volt és együtt élt.

Szeretné elhívni Kovács Katit is, aki állítólag azt mondta, hogy a börtönbüntetése miatt nem akar soha többé egy színpadra állni Cinivel. Zalatnay azonban nagyra tartja Kovács Kati munkásságát, ezért valószínűleg keresni fogja a koncert ügyében.

Zalatnay Cini elárulta, kik nem álltak vele szóba a börtön után

Zalatnay Sarolta 2004-ben vonult börtönbe csalás miatt, két évet töltött bent. Szabadulása után nehéz volt az újrakezdés, főleg úgy, hogy sokan elfordultak tőle. Cini elárulta, kik nem akartak már vele mutatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.