Kevin Spacey-t kivágják A világ összes pénze című filmből

Forrás: Sony Pictures -
Kevin Spacey A világ összes pénze metoo szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kivágják a szexuális zaklatási botránya miatt a filmiparban ellehetetlenült Kevin Spaceyvel forgatott jeleneteket a decemberben mozikba kerülő A világ összes pénze című filmből, és Christopher Plummerrel forgatják újra a produkciót - erről számolt be a hollywoodi szaksajtó szerdán.

A Variety, a The Hollywood Reporter és a deadline.com értesülését egy, a film forgalmazójához, a Sony Pictureshöz közelálló forrás is megerősítette. A film forgalmazása az eredeti tervek szerint december 22-én kezdődne Észak-Amerikában.

A világ összes pénze című, megtörtént események nyomán készült produkciót Ridley Scott rendezte. A dráma 1973-ban játszódik, amikor elrabolták a dúsgazdag John Paul Getty 16 éves unokáját. A filmben Kevin Spacey játszotta a milliárdos nagyapát, akit a fiú anyja próbál meggyőzni arról, hogy fizesse ki a váltságdíjat.

Scott a 87 éves Christopher Plummerrel forgatja újra a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey jeleneteit. A munka már el is kezdődött, és a rendező kitart amellett, hogy a film egy hónap múlva a tervekhez híven a mozikba kerülhet. Egyébként Scott állítólag eredetileg is Plummert választotta volna erre a szerepre, de a stúdió a hírek szerint nagyobb nevet akart, ezért készült végül Spaceyvel a produkció. Spacey mintegy két hetet forgatott a stábbal, számos olyan felvétele volt, ahol csak ő szerepelt a képen. Az újraforgatásban a közös jelenetek miatt Mark Wahlberg és Michelle Williams is részt vesz.

Kevin Spacey az All the Money in the World című filmben Forrás: Sony Pictures

A filmet a Sony korábban már visszavonta az Amerikai Filmintézet (AFI) fesztiváljáról, ahol november 16-án debütált volna. Az újraforgatásról szóló hírek pár órával azt követően láttak napvilágot, hogy Spacey egy újabb áldozata állt a nyilvánosság elé: Heather Unruh televíziós műsorvezető jelentette be, hogy tavaly egy étteremben Spacey szexuálisan zaklatta 18 éves fiát, aki azóta is a trauma hatása alatt áll. Unruh hozzátette: a fia rendőrségi feljelentést tett a múlt héten, és az ügyben bűnügyi nyomozás kezdődött.

A Harvey Weinstein filmmogul egy hónapja kirobbant szexuális zaklatási botránya nyomán elindult lavina október végén érte el Kevin Spaceyt, akit először Anthony Rapp vádolt meg azzal, hogy a nyolcvanas években, 14 éves korában a színész szexuálisan zaklatta őt. Azóta a sztár több további áldozata is megszólalt, köztük a Netflixnél forgatott Kártyavár című tévésorozat nyolc alkalmazottja, akik ugyancsak szexuális zaklatással vádolták Spaceyt. A Netflix válaszul bejelentette, hogy a széria hatodik évfolyamának forgatását felfüggeszti, és a Gore Vidal amerikai íróról szóló, Spaceyvel készült életrajzi filmet sem mutatja be. Spacey ellen közben már a londoni rendőrség is nyomozást indított egy 2008-ban történt szexuális bántalmazási ügy miatt.

Mariah Careyt szexuális zaklatással vádolja volt testőrehttp://www.life.hu/sztarok/20171109-mariah-careyt-szexualis-zaklatassal-vadolja-volt-testore.htmlSzexuális zaklatás miatt akar pert indítani volt testőre Mariah Carey énekesnő ellen - értesült a TMZ.com celebportál.TV + Sztárok--Kiss Ramóna lesz a Celeb vagyok, ments ki innen! háziasszonya http://www.life.hu/sztarok/20171109-kiss-ramona-uj-musort-kap-az-rtl-klub-on.htmlHihetetlen tempóval kapja az újabb és újabb lehetőségeket Kiss Ramóna. TV + Sztárok--Összetörték Rubint Réka autóját, de a fitneszlady még így is hálás http://www.life.hu/sztarok/20171109-osszetortek-rubint-reka-autojat.htmlA legfontosabb, hogy senkinek nem esett bántódása, ám sajnos komoly károk keletkeztek. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Máté nyilatkozott az apja elleni vádakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171109-kerenyi-miklos-mate-nyilatkozott-az-apjat-ert-vadakrol.htmlKerényi Miklós Gábor családját is megviselték az ellene felhozott vádak, amik zaklatásról és fenekelésről szólnak. Fia, a szintén az Operettszínházban dolgozó Máté nyiltkozott most ezekről az állításokról és arról, hogyan viseli a család a kialakult helyzetet. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin panaszt tett a NAV ellen: durván bántak velehttp://www.life.hu/sztarok/20171109-gaspar-evelin-panaszt-tett-a-nav-ellen.htmlGáspár Győző ellen indított vizsgálatot a NAV, de az eljárás az egész családot érintette. Nemcsak Győző, hanem lányai pénzét is lefoglalták. Gáspár Evelint nagyon megviselték a történtek, állítása szerint a hatóság emberei durván bántak vele, ami miatt panaszt is tett. TV + Sztárok--Gáspár Evelin panaszt tett a NAV ellen: durván bántak velehttp://www.life.hu/sztarok/20171109-gaspar-evelin-panaszt-tett-a-nav-ellen.htmlGáspár Győző ellen indított vizsgálatot a NAV, de az eljárás az egész családot érintette. Nemcsak Győző, hanem lányai pénzét is lefoglalták. Gáspár Evelint nagyon megviselték a történtek, állítása szerint a hatóság emberei durván bántak vele, ami miatt panaszt is tett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.