Egy év kihagyás után bejelentette visszatérését Michael Bublé

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matthew Eisman -
Michael Bublé visszatérés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év kihagyás után bejelentette visszatérését Michael Bublé: a kanadai énekes jövő nyáron, júliusban lép újra színpadra.

Michael Bublé tavaly novemberben jelentette be, hogy szünetet tart karrierjében, miután 4 éves kisfiánál rákot diagnosztizáltak az orvosok. Szerencsére a kicsi szervezete erősnek bizonyult, a kemoterápiás kezelések segítettek, Noah pedig tavaszra legyőzte a rákot.

A 42 esztendős énekes most elárulta, jövő júliusban visszatér. A londoni Hyde Parkban, a British Summer Time fesztiválon lép majd fel, és mint mondja, már alig várja, hogy találkozhasson rajongóival.

„Jó lesz benneteket újra látni. Türelmesek voltatok és nem győzöm elégszer megköszönni a támogatásotokat" – mondta a boldogan énekes.

Michael Bublé alig várja, hogy újra találkozhasson rajongóival. Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matthew Eisman
Álomutazó: új kihívásokat keres Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20171113-alomutazo-uj-kihivasokat-keres-majka.htmlHorváth Éva majdnem teljesen lehúzta a bugyiját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-horvath-eva-megmutatta-izmos-hasat.htmlSztárban sztár: sosem vállalna ilyent Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20171113-sztarban-sztar-sosem-vallalna-ilyent-liptai-claudia.htmlSztárban sztár: ezért hatódott meg Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-sztarban-sztar-ezert-hatodott-meg-kiraly-viktor.htmlSztárban sztár: Horváth Tamás nagyon boldog, hogy nyerthttp://www.life.hu/sztarok/20171113-sztarban-sztar-horvath-tamas-interju.htmlVisszatér a képernyőre Görbe Nóra, az ország Lindájahttp://www.life.hu/sztarok/20171113-visszater-a-kepernyore-gorbe-nora-az-orszag-lindaja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.