Michael Bublé elárulta, meggyógyult a kisfia

Forrás: Instagram/ michaelbuble -
betegség Michael Bublé rák Noah Bublé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, mikor kiderült, hogy a kisfiú rákos betegséggel küzd. Egy világ szurkolt a gyógyulásának, és úgy tűnik az imáink meghallgatásra kerültek. 

Ahogy azt már megírtuk, tavaly ősszel diagnosztizálták a 3 éves Noah szervezetében tomboló rákot. A májrákkal küzdő gyermek gyógyítását decemberben kezdték meg, 4 hónapig kapott kemoterápiás kezelést.

Szerencsére a karácsonyt a családjával tölthette, de sajnos utána folytatni kellett az eljárást. Februárban azonban már lehetett bizakodni, ugyanis csupa jó eredménnyel és pozitív hírrel szolgált számunkra a Bublé család.

Úgy tűnik a kis Noah teljesen felépült Forrás: Instagram

Most pedig úgy tűnik, hogy mire Noah augusztusban betölti a 4 éves kort, ez az egész betegség már nem lesz más, csak egy rossz rémálom. A jelenlegi adatok szerint a kicsi szervezetéből teljesen eltűnt a rák, jól reagált a kezelésekre.

"Nem könnyű róla még beszélnem, mert még nagyon friss az élmény, és érzékeny vagyok a témára" - mesélte a kisfiú édesanyja, Luisana Lopilato.

"Most mindnyájan nagyon boldogok vagyunk, és előre nézünk, csak a jövőre koncentrálunk, hogy a fiaink a legnagyobb szeretetben és boldogságban nőjenek fel" - írta meg a Best Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.