A leszbikus színésznő állítólag meg akarja akadályozni a leleplező könyv megjelenését

Forrás: Thinkstock -
viaszbaba leszbikus színésznő könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leszbikus magyar színésznőről szóló könyvet sokan szeretnék elolvasni, de szerzője szerint veszélybe került az iromány terjedése: azt állítja, hogy a színésznő és stábja próbálják megakadályozni, hogy a történet elterjedjen. 

Hónapok óta tartja lázban az embereket egy leszbikus magyar színésznőről szóló könyv megjelenése, amelyről írója azt állítja, hogy igaz történet. Állítólag van itthon egy olyan ismert művész, aki 8 évig élt leszbikus kapcsolatban egy nővel, úgy hogy közben férje és gyermeke volt. A kapcsolat viszontagságait és állítólagos kegyetlenségeit írta meg a szerető, akit végül elhagyott a színésznő. Az író most azt állítja, hogy a színésznő és stábja mindenáron meg akarják akadályozni a könyv további terjedését.

A leszbikus színésznő meg akarja akadályozni a könyv terjedését? - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

ellenkampány indul(t) a közéleti botrányokból ismerős színházi szereplők, és maga a Színésznő háttérstábja által a ViaszBabával szemben...

hogy ütötte és verte őt a színésznő

A leszbikus szeretőt börtönbe juttatná a magyar színésznő

Hamarosan mindenki olvashatja a magyar színésznő és leszbikus szeretőjének történetét, hiszen a fenyegetések ellenére kiadja a szerető a kapcsolatukról szóló könyvet. Legújabb posztjában azt állítja, a színésznő börtönbe is juttatná ezért. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.