A leszbikus színésznő állítólag meg akarja akadályozni a leleplező könyv megjelenését

2017.11.17. 11:14

A leszbikus magyar színésznőről szóló könyvet sokan szeretnék elolvasni, de szerzője szerint veszélybe került az iromány terjedése: azt állítja, hogy a színésznő és stábja próbálják megakadályozni, hogy a történet elterjedjen. 

Hónapok óta tartja lázban az embereket egy leszbikus magyar színésznőről szóló könyv megjelenése, amelyről írója azt állítja, hogy igaz történet. Állítólag van itthon egy olyan ismert művész, aki 8 évig élt leszbikus kapcsolatban egy nővel, úgy hogy közben férje és gyermeke volt. A kapcsolat viszontagságait és állítólagos kegyetlenségeit írta meg a szerető, akit végül elhagyott a színésznő. Az író most azt állítja, hogy a színésznő és stábja mindenáron meg akarják akadályozni a könyv további terjedését.

A leszbikus színésznő meg akarja akadályozni a könyv terjedését? - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

"Végsőkig küzdök a könyvért! Lehet, hogy nemsokára már nem tudtok hozzájutni, olyan ellenkampány indul(t) a közéleti botrányokból ismerős színházi szereplők, és maga a Színésznő háttérstábja által a ViaszBabával szemben... Döbbenet. Színpadi módon manipulálnak mindent & mindenkit - hol van ilyenkor a média, hol az igazság? A könyvben minden benne van, olvassátok, amíg lehet, lássatok át a függönyön..." - írta Facebook-oldalán a szerző, aki az elmúlt hónapokban több részletet is megosztott a könyvből a blogján. A többi között arról írt, hogy ütötte és verte őt a színésznő, és gyakran rendőrt is hívott rá.

A leszbikus szeretőt börtönbe juttatná a magyar színésznő
Hamarosan mindenki olvashatja a magyar színésznő és leszbikus szeretőjének történetét, hiszen a fenyegetések ellenére kiadja a szerető a kapcsolatukról szóló könyvet. Legújabb posztjában azt állítja, a színésznő börtönbe is juttatná ezért. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
könyvviaszbabaleszbikus színésznő