Robbie Williams meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes módon reklámozza most megjelent önéletrajzi könyvét Robbie Williams: friss fotóján a 43 éves énekes anyaszült meztelenre vetkőzve tartja kezében alkotását.

Robbie Williams ezúttal is hű volt önmagához, a nem éppen szégyenlősségéről ismert énekes rajongói legnagyobb örömére osztott meg magáról ruha nélküli fotót az Instagramján, intim testrészét pedig csupán új könyvével takarja el.

„Mindig túl sokat fedek fel" – írta a közel 53 ezer lájkot kapott kép mellé a tetovált énekes, kétgyermekes apuka, utalva ezzel könyve címére, a „Reveal" ugyanis azt jelenti: felfedés, leleplezés.

Always revealing too much

Robbie Williams (@robbiewilliams) által megosztott bejegyzés,

Kedden este tér vissza a képernyőre Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20171121-kedden-este-ter-vissza-a-kepernyore-liptai-claudia-appra-magyar.htmlKedden indul Liptai Claudia vadonatúj show-műsora, az Appra magyar!. A műsorvezető elárulta, hogy ez lesz az első olyan alkalom, amikor egyedül lesz házigazdája élő műsornak. TV + SztárokOrigoTóth Andi: nem hinném, hogy bárki fogdosni fogja a lábamathttp://www.life.hu/sztarok/20171121-toth-andi-nem-hinnem-hogy-barki-fogdosni-fogja-a-labamat.htmlIzgatottan várja a forgatásokat a dzsungelben Tóth Andi, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality egyik szereplője lesz. TV + SztárokOrigo Doszpot Evelin nehéz élethelyzete miatt hagyta egyedül kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20171121-megrazo-vallomas-doszpot-evelin-ezert-hagyta-egyedul-kislanyat.htmlÉlete egyik legnehezebb időszakáról vallott Doszpot Evelin: első házassága után egy ideig a szüleinél kellett hagynia kislányát, a körülmények ugyanis nem voltak adottak ahhoz, hogy kettesben éljenek. TV + SztárokOrigoSorozatszerepet kapott Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20171121-sorozatszerepet-kapott-cserpes-laura-enekesno.htmlA TV2 saját gyártású sorozatának, a Korhatáros szerelemnek egyik szereplője Cserpes Laura lesz. Karakteréről, illetve a karakterével való azonosulásról és magánéletéről is árult el titkokat a szép énekesnő a Life.hu-nak. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKovács Patrícia a Korhatáros szerelem castingján fiatalabb férfiakkal csókolózott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-kovacs-patricia-a-tv2-uj-sorozatanak-castingjan-fiatalabb-ferfiakkal-csokolozott.htmlKovács Patríciával hamarosan sokkal többet találkozhatunk a tévé képernyőjén, hiszen ő a TV2 új sorozatának, a Korhatáros szerelemnek a női főszereplője. A Life.hu riportere kifaggatta őt a sorozat titkairól, de persze a magánélete is terítékre került! TV + SztárokOrigoÁlinterjút közöltek Liptai Claudiával, visszaéltek a nevével és képmásávalhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-alinterjut-kozoltek-liptai-claudiaval-visszaeltek-a-nevevel-es-kepmasaval.htmlVisszaéltek Liptai Claudia nevével, fotóival, sőt még egy álinterjút is közöltek vele egy figyasztócseppel kapcsolatban. A műsorvezető a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével együttműködésben teszi meg a szükséges jogi lépéseket TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.