Ezért nem veszi feleségül Majka Dundikát

esküvő házasság Majoros Hajnalka Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka bevallotta, hogy nem igazán rajong az esküvő gondolatától, ám ezúttal azt is elárulta, hogy miért nem. 

A nagyszájú villalakóból lett műsorvezető egy pillanatig sem tagadja, hogy sok év után is iszonyatosan szerelmes a gyermekei anyjába, Hajniba. A sztárapuka korábban azt nyilatkozta, hogy habár olykor kinyírják egymást, erős köztük még mindig a szerelem. Nem is tudja elképzelni az életét Hajni és a két fiú nélkül.

A 38 éves híresség ennek ellenére sem szeretne oltár elé állni a kedvesével. Kifejezetten viszolyog a dolog gondolatától is, de ezúttal elárulta, hogy mi áll a rossz berögződés hátterében:

Majka számára még mindig a család a legfontosabb, de esküvőt továbbra sem szeretne még Forrás: Instagram/Majka

"Valahogy nem tartom olyan fontosnak a házasságot. Nem hiszem, hogy egy papír a csúcsa a szerelemnek meg a boldog jövőnek. Szerintem egy nő ezt mindig fontosabbnak tartja, mint egy férfi. A szüleim elváltak, lehet otthonról hozott dolog, „hogy minek nősüljek, ha úgyis elválok egyszer"? De meglátjuk, nem zárok ki semmit. Egyébként tervben van, hogy elveszem Hajnit, de szeretném, ha a gyerekek egy picit nőnének még és tudnák élvezni a lagzit." - írta meg a Lokál.

Ezért nem akar Onyutha Judit kedvese házasodni

A kiegyensúlyozott kapcsolatuk egy idő után magával hozta a házasság gondolatát is, ám Zoltán kijelentette, nem szeretne oltár elé állni. A férfinak komoly aggályai vannak a téma kapcsán, amelyeket most be is vallott...

Anyaszült meztelenül reklámozza új könyvét Robbie Williamshttp://www.life.hu/sztarok/20171121-anyaszult-meztelenul-reklamozza-uj-oneletrajzi-konyvet-robbie-williams.htmlÉrdekes módon reklámozza most megjelent önéletrajzi könyvét Robbie Williams: friss fotóján a 43 éves énekes anyaszült meztelenre vetkőzve tartja kezében alkotását. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy torolta meg a beszólásokat ittasan a ma már 8 éve józan Karafiáth Orsolyahttp://www.life.hu/sztarok/20171121-8-eve-jozan-karafiath-orsolya-irono-kadarkai-endre-arckep-musoraban-vallott.htmlKarafiáth Orsi a Story Tv Arckép című műsorában vallott alkoholizmusáról. Elmondta, terapeutája szerint a nagyivó-lét és az alkoholizmus határán volt, amikor segítséget kért. A beszélgetésből kiderül, egy barátnője unszolására vállalta a kezelést, ugyanis széthullóban volt már az élete, a párja is elhagyta. TV + SztárokOrigoKedden este tér vissza a képernyőre Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20171121-kedden-este-ter-vissza-a-kepernyore-liptai-claudia-appra-magyar.htmlKedden indul Liptai Claudia vadonatúj show-műsora, az Appra magyar!. A műsorvezető elárulta, hogy ez lesz az első olyan alkalom, amikor egyedül lesz házigazdája élő műsornak. TV + SztárokOrigoNagy a szerelem: összebújós fotó Király Viktorról és barátnőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-nagy-a-szerelem-osszebujos-foto-kiraly-viktorrol-es-baratnojerol.htmlKirály Viktor egy szerelmes, összebújós fotót tett közzé Facebook oldalán, barátnőjével, Anitával Tel-Avivból. TV + Sztárok--Tóth Andi: nem hinném, hogy bárki fogdosni fogja a lábamathttp://www.life.hu/sztarok/20171121-toth-andi-nem-hinnem-hogy-barki-fogdosni-fogja-a-labamat.htmlIzgatottan várja a forgatásokat a dzsungelben Tóth Andi, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality egyik szereplője lesz. TV + SztárokOrigoSorozatszerepet kapott Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20171121-sorozatszerepet-kapott-cserpes-laura-enekesno.htmlA TV2 saját gyártású sorozatának, a Korhatáros szerelemnek egyik szereplője Cserpes Laura lesz. Karakteréről, illetve a karakterével való azonosulásról és magánéletéről is árult el titkokat a szép énekesnő a Life.hu-nak. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.