Ezért nem veszi feleségül Majka Dundikát

esküvő házasság Majoros Hajnalka Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka bevallotta, hogy nem igazán rajong az esküvő gondolatától, ám ezúttal azt is elárulta, hogy miért nem. 

A nagyszájú villalakóból lett műsorvezető egy pillanatig sem tagadja, hogy sok év után is iszonyatosan szerelmes a gyermekei anyjába, Hajniba. A sztárapuka korábban azt nyilatkozta, hogy habár olykor kinyírják egymást, erős köztük még mindig a szerelem. Nem is tudja elképzelni az életét Hajni és a két fiú nélkül.

A 38 éves híresség ennek ellenére sem szeretne oltár elé állni a kedvesével. Kifejezetten viszolyog a dolog gondolatától is, de ezúttal elárulta, hogy mi áll a rossz berögződés hátterében:

Majka számára még mindig a család a legfontosabb, de esküvőt továbbra sem szeretne még Forrás: Instagram/Majka

"Valahogy nem tartom olyan fontosnak a házasságot. Nem hiszem, hogy egy papír a csúcsa a szerelemnek meg a boldog jövőnek. Szerintem egy nő ezt mindig fontosabbnak tartja, mint egy férfi. A szüleim elváltak, lehet otthonról hozott dolog, „hogy minek nősüljek, ha úgyis elválok egyszer"? De meglátjuk, nem zárok ki semmit. Egyébként tervben van, hogy elveszem Hajnit, de szeretném, ha a gyerekek egy picit nőnének még és tudnák élvezni a lagzit." - írta meg a Lokál.

Ezért nem akar Onyutha Judit kedvese házasodni

A kiegyensúlyozott kapcsolatuk egy idő után magával hozta a házasság gondolatát is, ám Zoltán kijelentette, nem szeretne oltár elé állni. A férfinak komoly aggályai vannak a téma kapcsán, amelyeket most be is vallott...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.