Egy könyv állítja, Fülöp herceg rendszeresen megcsalta II. Erzsébetet

Forrás: AFP/2016 ANNIE LEIBOVITZ/Annie Leibovitz -
házasság II. Erzsébet brit királynő Fülöp herceg hűtlenség megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes hír kapott szárnyra II. Erzsébet házassága kapcsán. Állítólag a férje sosem volt hűséges típus. 

Ahogy azt megírtuk, november 20-án volt kereken 70 éve, hogy Erzsébet és Fülöp Isten színe előtt is összekötötték az életüket. Az egész világ tiszteletét tette a királynő házassága előtt, hiszen ritkán látni olyan párokat, akik ennyi évtizeden át, jóban és rosszban kitartanak egymás mellett.

Ám a nagy nap előtt nem sokkal megjelent egy könyv, - My Husband and I: The Inside Story of 70 Years of Royal Marriage címmel - amely állítja, hogy Fülöp rendszeresen megcsalta a feleségét. A könyv szerint a herceg összeszűrte a levet Pat Kirkwood színésznővel, Katie Boyle televíziós hírességgel, és Sarah Ferguson édesanyjával, Susan Barrantesszel is.

Talán nem is olyan tökéletes Erzsébeték házassága? Forrás: AFP/2016 ANNIE LEIBOVITZ/Annie Leibovitz

Pat Kirkwood és a herceg románca egészen messzire nyúlik vissza, pontosan arra az időszakra, mikor Erzsébet várandós volt Károly herceggel. A színésznő 2007-ben hunyt el, és soha nem ismerte el, hogy bármi köze lenne a herceghez.

Ám ennél van kínosabb is, ugyanis a könyv szerint Fülöp közeli viszonyt ápolt Helene Cordettel, aki két gyermek édesanyja, ám azt soha nem hozta nyilvánosságra, hogy ki a gyerekek apja. - írta meg a Metro.

A Buckhingam palotából senki sem kívánt reagálni a hírekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.