70 éve házasodott össze II. Erzsébet és Fülöp herceg

Forrás: AFP/Leon Neal -
házasság Erzsébet királynő II. Erzsébet brit királynő Fülöp herceg házassági évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges gyöngyszemek szivárogtak ki Erzsébet magánéletéből, a királynő 70. házassági évfordulója alkalmából. 

1947. november 20-án kötötte össze hivatalosan is az életét II. Erzsébet és Fülöp herceg, vagyis pontosan ma van 70 éve, hogy házastársakká nyilvánították őket. És természetesen, a királyi család magánélete mindenkit érdekel, éppen ezért a különleges évforduló alkalmából napvilágra kerültek olyan titkok, amelyeket eddig sosem hallhattunk Erzsébeték házasságáról.

Ahogy azt már korábban megírtuk, Fülöp herceg háttérbe szorította a maga kiarrerjét annak érdekében, hogy a felesége mellett álhasson, hiszen királynőnek lenni nem egy kis feladat. A 91 éves uralkodónő pedig nagyon hálás is ezért, és minden komolyabb döntés előtt kikéri a férje véleményét.

Ma van 70 éve, hogy Erzsébet és Fülöp kimondták a boldogító igent Forrás: AFP/Leon Neal

Persze időnként előfordul, hogy Fülöp túlságosan beleéli magát a véleményformálásba, és ilyenkor még a talpig úrinőből is kifakad:

"Fogd már be végre!"

Furcsa lehet ezt elképzelni róluk, pedig jobban belegondolva, talán Fülöp az egyetlen ember, aki kívülről-belülről ismeri Erzsébetet, és elsősorban nem a királynőt látja benne, hanem a feleséget, a nőt, az esendő embert. És noha a hírek szerint Fülöp nem a hűség mintaszobra, mégis 70 éve egymás mellett állnak, és támogatják a másikat jóban, rosszban. - írta meg az Express.

Vilmos és Harry herceg is szerepelhet az új Star Wars-epizódban

Rohamosztagos jelmezben állítólag Vilmos és Harry brit herceg, továbbá Tom Hardy és Gary Barlow énekes is szerepel a december közepétől látható új Star Wars-epizódban - osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter. Senki sem gondolta, hogy a hercegeket egyszer mozifilben láthatjuk majd. Olvass tovább itt...

Felismered még a 90-es évek mexikói színészeit?http://www.life.hu/sztarok/20171107-a-90-es-evek-szappanopera-sztarjai-akkor-es-most.htmlAzok a csodás 90-es évek! Amikor patacipőben táncoltunk a diszkóban, miközben Tunyogi Orsi azt énekelte, hogy "Jött egy felhő, mi leszállt közénk". Amikor délután siettünk a házival, mert Víctor Manuel elfoglalta a frissen indult kereskedelmi csatornák képernyőjét, hogy színes zakójában szenvedjen a fene nagy szerelemtől. Lássuk be, ma már sokkal jobban szeretünk Dextert, Mentalistát és Agymenőket nézni a tévében, de a 90-es évek mexikói szappanoperái örökre beleégtek a retinánkba. Bár a sorozatok főszereplőiről sok szó esik, most nemcsak őket, de a mellékszereplőket is bemutatjuk. Akkor és most! TV + Sztárok--49 évesen hunyt el a bajnok teniszező - Évek óta rákkal küzdötthttp://www.life.hu/sztarok/20171120-49-evesen-hunyt-el-a-bajnok-teniszezo-evek-ota-rakkal-kuzdott.html49 éves korában elhunyt Jana Novotna egykori teniszező, Wimbledon 1998-as női bajnoka. TV + Sztárok--Ördög Nóra most nagyon kiakadt: "Egyszerűen nem tudom felfogni"http://www.life.hu/sztarok/20171120-ordog-nora-most-nagyon-kiakadt-egyszeruen-nem-tudom-felfogni.htmlNánázsia néven készített vlogot Nánási Pál és Ördög Nóra, a felvételeket az Ázsia Expressz forgatása közben rögzítették. A legutóbbi részben a műsorvezető igencsak kiakadt a nem megfelelő higiéniai körülmények láttán. TV + Sztárok--Meghan Markle-nek szerencséje volt: lottónyereménynek köszönheti karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20171120-meghan-markle-karrierjet-lottonyeremenynek-koszonheti.htmlMeghan Markle Harry herceg barátnőjeként vált ismertté, de híres színésznő is egyébként, ám karrierjét nemcsak a tehetségének köszönheti: bátyja elárulta, mi hozta meg az egész család szerencséjét! TV + Sztárok--Kiszel Tünde édesapjára emlékezett a koraszülöttek világnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-kiszel-tunde-edesapjat-gyaszolta-a-koraszulottek-vilagnapjan.htmlKiszel Tünde nagyon korán elveszített egy rendkívül fontos embert az életében, méghozzá az édesapját. Dr. Kiszel János professzorról a koraszülöttek világnapján emlékezett meg Tünde, apja ugyanis sokat tett a koraszülöttek ellátásáért. TV + SztárokOrigoMagyar Attila, Szerednyei Béla és Csonka András csillagot kaptak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-magyar-attila-szerednyei-bela-es-csonka-andras-csillagot-kaptak-foto.htmlNémeth Kristóf, Szerednyei Béla, Magyar Attila és Csonka András is csillagot kaptak. No nem arról van szó, hogy a hollywoodi hírességek közé kerültek, legújabb darabjuk sajtótájékoztatóján ajándékozták meg egymást ezzel a nem mindennapi megmozdulással. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.