Állítják, Meghan Markle Angliába költözik

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Chris Jackson -
királyi család Meghan Markle London költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik eljött az idő: végre összeköltözik Meghan Markle és Harry herceg. 

A királyi családban vannak olyan szigorú szabályok, amelyek mindenkire vonatkoznak. Még azzal kapcsolatban is, hogy hol lakjanak a családtagok, és mikor költözzenek. Eszerint a majd trónra kerülő Károly herceg jelenlegi lakhelyére Harry hercegnek kell beköltöznie, aki vélhetőleg Meghan Markle társaságában fogja majd élvezni a Clarence-ház előnyeit.

Végre összeköltözik Meghan Markle és Harry herceg? Forrás: AFP/2017 Getty Images/Chris Jackson

Ám egyelőre ez a project még várat magára, viszont a fiatal szerelmesek így sem unatkoznak: a hírek szerint ugyanis Meghan Markle ott hagyta az eddigi otthonát Torontóban, és Angliába költözött. Szemtanúk állítják, hogy hatalmas költöztető autókat láttak a színésznő lakása előtt sorakozni.

Ha minden igaz, a Kensington-palotába költözik Harry mellé, de csak a fontos holmijait és tárgyait viszi magával. A szükségtelenné vált bútorok pedig eladósorba kerülnek - írta meg a DailyMail.

Szabályok miatt nehezedik Harry és Meghan kapcsolata

A hírek szerint Meghan Markle életét alapjaiban kéne megváltoztatni ahhoz, hogy a házassága sikeres legyen Harryvel. A kérdés az, hogy vajon a szexi színésznő tisztában van-e ezekkel, és ha igen, akkor képes lesz-e ekkora változásokat tenni a szerelemért? Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.