Hódi Pamela a nagy Ő-ről: szeretnék egyszer férjhez menni

Forrás: Facebook/Hódi Pamela -
Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Hódi Pamela végleg lezárta kapcsolatát Berki Krisztiánnal és immár nyitott az új szerelemre.

Bár tavasszal még az esküvőre készültek, 2 hónapja véget ért Berki Krisztián és Hódi Pamela közel 5 évig tartó kapcsolata. A szépség korábban bevallotta, már egy ideje nem voltak egymásba szerelmesek, ezért jobbnak látták, ha szakítanak. Kislányuk, Nati immár 4 esztendős.

Hódi Pamela Forrás: Facebook/Hódi Pamela

A sztáranyuka nemrég egy szexi fotósorozatot is készíttetett magáról, és bár azt nyilatkozta, a képeknek semmilyen apropójuk nincs, ez egy új korszak kezdetét is jelentheti számára. A Borsnak elárulta, maga mögött hagyta a múltat és ha megjelenne életében a nagy Ő, nem utasítaná vissza, ugyanakkor úgy érzi, nem kell sietnie, vannak más fontos dolgok is az életben.

„Nem tudom, mit hoz az élet, de egyáltalán nem vagyok kiábrándult, ami a kapcsolatokat, vagy akár az esküvőt illeti. Szeretnék egyszer férjhez menni, nem szeretnék egyedül megöregedni, de nem pörgök most ezen a témán. Biztos nekem is tartogat még valakit az élet" – nyilatkozta Hódi Pamela.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.