Elefánton ülés miatt nevezték állatkínzónak Ördög Nóráékat

Forrás: Life.hu -
Nánázsia Ázsia Expressz Nánási Pál állatkínzás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő kommentháború alakult ki a Nánázsia legújabb epizódja alatt. A hozzászólók Nóráékát, és egymást is támadják.

Szerencsére manapság már egyre többen foglalkoznak az állatkínzás témájával, és igyekeznek tenni valamit a probléma visszaszorítása érdekében. Nemrég például Zimány Linda is kiállt a bántalmazott állatok védelmében, sőt, mint kiderült, a tanulmányai során is foglalkozott már a témával.

Most azonban olyan embereket vádoltak állatkínzással, akik soha nem ártanának egyetlen élőlénynek sem. Ördög Nóráék azzal "húzták ki a gyufát" egyeseknél, hogy a Nánázsia legújabb epizódjában felültek egy elefántra.

Nóra és Pali kaptak hideget-meleget a kommentelőktől Forrás: Life.hu

Ez pedig sokakat felbőszített, ugyanis véleményük szerint ezzel támogatják az elefántok kínzását és bántalmazását, akiknek rengeteg fájdalmat kell átélniük azért, hogy ők - vagy bárki más is - ráülhessenek.

"Én is állatvédő vagyok, így ezt a fajta szórakozást abszolút ellenzem. Valójában rendszeresen verik, éheztetik és kínozzák az elefántokat, hogy betörjék őket. Lehet is látni a háttérben 7:27-nél, hogy tapossa a fejét az idomár. Hegyes kampóval vágnak beléjük, így cibálják a fülüket, és így veszik rá őket egy esetleges irányváltoztatásra. Természetesen ezt nem a túristák előtt teszik.(...)" - sérelmezi egy kommentelő.

"Majd az törjön pálcát a fejük felett, aki, ha ott lenne es lehetősége lenne rá, nem ülne fel egy elefántra a gyerekeivel. Ez óriási élmény lehet a kicsiknek.Én is szeretem az állatokat, de azért nem vagyok ilyen álszent, mint itt egyesek. Mert itt a nagy okos allatvédők közül még soha senki nem ütött le egy legyet vagy egy pókot sem, igaz? Hagyjuk már" - kel Nóriék védelmére egy másik hozzászóló.

Elhunyt Komáromy Éva színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-79-eves-koraban-elhunyt-komaromy-eva-szineszno.html79 éves korában elhunyt Komáromy Éva, a Miskolci Nemzeti Színház örökös tagja. A szomorú hírt a társulat közölte a közösségi oldalon. TV + Sztárok--A Facebookon kért bocsánatot Wossala Rozinahttp://www.life.hu/sztarok/20171124-facebookon-kert-bocsanatot-wossala-rozina.htmlWossala Rozinának azután estek neki a kommentelők, hogy leszólta Bud Spencer vígjátékait. Most bocsánatot két. TV + Sztárok--Ambrus Attila szerint az a különbség közte és a celebek között, hogy ő ért dolgokhozhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-ambrus-attila-beszolt-a-celebeknek.htmlAz Appra magyar!-ban kérdezték Ambrus Attilát arról, hogyan tudott beilleszkedni a szabadulása után a társadalomba, de ő nemcsak erről beszélt, a celebekről is kifejtette a véleményét. TV + SztárokOrigoThaiföldre költözött Talmácsi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-thaifoldre-koltozott-talmacsi-gabor-motoros.htmlThaiföldre költözött Talmácsi Gábor, de csak ideiglenesen: a világbajnok motoros februárig marad a távoli országban. TV + Sztárok--Németh Kristóf nem titkolja tovább szerelmét: fotót is mutatott Zitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-nemeth-kristof-nem-titkolja-tovabb-szerelmet-fotot-is-mutatott-zitarol.htmlNémeth Kristóf újra szerelmes, a 42 éves színész valósággal kivirult. Új párja, Zita, szerencsére Kristóf fiával, Lócival is nagyon jól kijön. TV + SztárokOrigoMa jelenthetik be Harry herceg és Meghan Markle eljegyzéséthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-ma-jelenthetik-be-harry-herceg-es-meghan-eljegyzeset.htmlNagy a forgolódás a Buckingham-palotában, és ez nem véletlen. A teljes személyzetet behívták egy értekezletre a bennfentes források szerint azért, mert ma jelentik be Harry és Meghan Markle eljegyzését. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.