szexuális erőszak focista Robinho labdarúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első fokon 9 év börtönbüntetésre ítélték nemi erőszak elkövetése miatt a világhírű brazil focistát, Robinhót.

Robinhót azzal vádolják, hogy 2013-ban öt másik férfival együtt megerőszakolt egy 22 éves albán nőt egy milánói diszkóban. A Real Madrid, a Manchester City és a Milan korábbi játékosa, aki nem mellesleg 99-szeres brazil válogatott is, jelenleg az Atlético Mineiróban játszik.

Egyelőre az ítélet nem jogerős, a 33 éves focistának még nem kell börtönbe vonulnia, társaival ugyanis fellebbeztek a döntés ellen.

Robinho több évre börtönbe vonulhat Forrás: AFP
Ambrus Attila szerint az a különbség közte és a celebek között, hogy ő ért dolgokhozhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-ambrus-attila-beszolt-a-celebeknek.htmlAz Appra magyar!-ban kérdezték Ambrus Attilát arról, hogyan tudott beilleszkedni a szabadulása után a társadalomba, de ő nemcsak erről beszélt, a celebekről is kifejtette a véleményét. TV + SztárokOrigoCseke Katinkára szakadt egy gerenda a plafonról: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171124-raszakadt-egy-gerenda-cseke-katinkara.htmlAz Ázsia Expressz mindenki számára meglepetést tartogat: Cseke Katinka nemrég komoly veszélybe került. TV + SztárokOrigoMegmérgezték Lajsz András, a koktélkirály kutyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-megmergeztek-lajsz-andras-kutyajat.htmlTeljesen összetört Lajsz András, ugyanis családtaként szeretett házi kedvencét megmérgezték. Gordon évekig volt a koktélkirály jó barátja, most már az örök vadászmezőkön szaladgál. TV + SztárokOrigoThaiföldre költözött Talmácsi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-thaifoldre-koltozott-talmacsi-gabor-motoros.htmlThaiföldre költözött Talmácsi Gábor, de csak ideiglenesen: a világbajnok motoros februárig marad a távoli országban. TV + Sztárok--Kulcsár Edina keményen beszólt Csutinak: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171123-osszeveszett-kulcsar-edina-es-csuti.htmlA nehéz körülmények bizony próbára teszik a szerelmeseket, és láthatóan olykor még a legjobban működő kapcsolatokban is felmerülhetnek nézeteltérések. TV + SztárokOrigoVajna Timi egy szál bugyiban lazít Hawaii-on - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-vajna-timi-egy-szal-bugyiban-lazit-hawaiion-foto.htmlHawaii-on pihen Vajna Timi, ezt pedig egy fenékvillantós Instagram-fotóval adta a nagyvilág tudtára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.