Elfogultsággal vádolják a nézők Tóth Verát

Tóth Gabi Sztárban sztár +1 kicsi Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internetezők egy része úgy véli, Tóth Vera elfogult a Sztárban Sztár+1 kicsi műsorban Tóth Gabival, aki párjával ezért nyerte meg az első adást.

"A húgom a legjobb magyar énekesnő ebben az országban!"- jelentette ki a vasárnap esti adásban Vera, a komentelők pedig természetesen ezt nem hagyták szó nélkül. A Tóth tesók azonban nem foglalkoznak a kritikákkal.

"Nem olvasunk kommenteket, így nem foglalkozunk a negatív emberekkel. Akik csúnyát írnak, semmit nem tesznek hozzá az ember zeneiségéhez. Nem járnak koncertekre, nem veszik meg a lemezeket, csak a kanapén ülve keresik mindenben a rosszat. A mi produkciónk jól sikerült, de ki tudja, legközelebb lehet, hogy mi végzünk az utolsó helyen" - nyilatkozta a Borsnak Gabi.

"Vera nem tudja megjátszani magát, nem mondana csak azért szépeket, hogy az ember jobban érezze magát. Ugyanígy jogtalanul sem kritizálna. Jólesett az őszintesége. Alapvetően szigorú velem, ha nem lesz elégedett azzal, amit csinálok, azt is megfogja mondani" - tette hozzá.

A kommentekből szemezgettünk

Cak úgy záporoztak a kommentek a műsor Facebook-oldalára. Néhányat mutatunk is, a többit ITT olvashatod.


Verának nincs helye a zsűriben , próbálta a Claudiát utánozni de nagyon nem ment neki...szerinten gáz volt amit csinált az este folyamán. Az meg hogy a Gabi a legjobb énekesnő az országban erős túlzás..


tisztességes egy hogy egy közeli hozzátartozó "zsűrizzen" ?


Hàt ez nem igaz mert te is jobb vagy vera a hugodnàl nem kéne anyira futtatni a hugod ennyi

Verácska kis alázat,kellene!!!A véleményed meg otthon mond el a testvérednek!!Ha már volt olyan hülye aki így rakta össze a műsort!!Egyik énekel a másik zsűrizik!!Így csak utálni fognak benneteket,mondjuk Gabit én alapból utálom!!!!


Tiszteletem Tóth Veráé, de ez azért nem igaz amit a húgával kapcsolatban jelentett ki! Tóth Gabinál sokkal-sokkal nagyobb tehetség pld. Rúzsa Magdi- legalábbis szerintem! Nem véletlen, hogy Rúzsa Magdi és Presser Gábor járják együtt az országot, mert mindketten kiváló tehetségek!


Amúgy szerintem sem korrekt így, hogy ott ül a testvére a zsűriben. Az pluszban idegesítő, hogy az ostoba smúzolásukat fogjuk hallgatni hetekig, Gabi agymenéseiről nem is beszélve. Nem lehetett volna őket kihagyni???


És akkor ezek után higyjem el, hogy Gabi nem azért fog nyerni, mert a testvére a zsűri....

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.