Brad Pitt ráeszmélt, hogy hiba volt elhagynia Jennifer Anistont

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azok a rajongók, akik mindig is abban bíztak, hogy egyszer újra egymásra talál Brad Pitt és Jennifer Aniston, most újra reménykedhetnek egy kicsit: állítólag a színész rájött, mekkora hibát követett el akkor, amikor Angelina Jolie mellett döntött.

Amióta elvált Angelina Jolie-tól, kijózanodott és terápiára járt Brad Pitt. Ez alatt az időszak alatt állítólag sikerült megismernie önmagát és felismerte őszinte érzéseit. Egy neve elhallgatását kérő forrás azt mondta, a színész rájött arra, mekkora hibát követett el akkor, amikor Angelináért elhagyta Jennifer Anistont. Most már mindent tisztán lát, és még mindig szerelmes a Jóbarátok sztárjába.

Persze most már késő, a színésznő ugyanis boldog házasságban él immár két éve Justin Theroux-val és Brad Pitt álmodni sem mer arról, hogy esetleg új esélyt kaphatna.

Brad Pitt túl későn jött rá arra, mit veszített Forrás: AFP/Kevin Winter
Ő Kiszel Tünde ritkán látott nővére: Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20171129-o-kiszel-tunde-ritkan-latott-novere-csilla.htmlDr. Kiszel Csilla fül-orr-gégész, Kiszel Tünde ritkán látott nővére volt a vendég a FEM3 Caféban. TV + SztárokOrigoGyilkossággal vádolták Bodrogi Gyuláthttp://www.life.hu/sztarok/20171129-feltekenysegbol-elkovetett-gyilkossaggal-vadoltak-bodrogi-gyulat.htmlElképesztő pletyka terjedt évtizedekkel ezelőtt Budapesten: Bodrogi Gyuláról azt feltételezték, hogy féltékenységből pisztollyal lelőtte Albert Flóriánt. TV + SztárokOrigoAz eltűnt VV Fanni édesanyja megszólalt: nem a lányával beszéltek telefonon az újságírókhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-vv-fanni-edesanyja-megszolalt-nem-a-lanya-hangja-volt-a-hangfelvetelen.htmlMár több mint egy hete tűnt el a VV Fanniként ismert lány, a családja kétségbeesetten keresi. A legutóbbi hírek arról szóltak, hogy egy német bordélyház oldalán tűnt fel, és sikerült is beszélni a megadott telefonszámhoz tartozó illetővel, de Fanni édesanyja leszögezte, hogy az nem a lánya hangja volt. TV + Sztárok--Rubint Réka: soha nem motivált, kinek mennyi vagyona vanhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-rubint-reka-soha-nem-motivalt-kinek-mennyi-vagyona-van.htmlRubint Réka és Schobert Norbi 16 éve házasodtak össze, azóta is boldogan élnek, de azt csak kevesen tudják, hogy a boldogító igen kimondása előtt a pár házassági szerződést kötött. A fitneszmodell most erről beszélt a TV2 esti műsorában. TV + Sztárok--Családalapításról mesélt Harry és Meghan http://www.life.hu/sztarok/20171129-ekkor-szeretne-csaladot-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlA friss jegyesek sok mindenről meséltek a legutóbbi interjú során. Többek között arról is, hogy mikorra várható a közös gyermek érkezése. TV + Sztárok--Gyönyörű szerelmi vallomással lepte meg feleségét Oláh Gergőhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-gyonyoru-szerelmi-vallomassal-lepte-meg-feleseget-nikit-olah-gergo.htmlCsodálatos szerelmi vallomással lepte meg feleségét Oláh Gergő: pontosan 9 éve kérte meg párja kezét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.