Nem háborúzik tovább Angelina Jolie és Brad Pitt

Forrás: AFP/Carl Court -
Brad Pitt egyezség Angelina Jolie kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hónapok óta tartó civakodás mindkettejüket megviselte, de úgy tűnik, végre újból képesek egymással kommunikálni.

Durva időszakon van túl Angelina és Brad. A válási procedúra olyan méreteket öltött, hogy már a gyerekeik is békéért könyörögtek, de ez sem hatotta meg a szülőket. Kiderült, hogy Pitt miért ivott rendszeresen a házasságuk alatt, de olyan hírek is szárnyra keltek, hogy a sztáranyuka drogokkal próbálja átvészelni a válás időszakát.

Brad Pitt és Angelina Jolie talán örökre felhagynak a háborúzással Forrás: AFP/Carl Court

Eddig szinte semmiben nem tudtak megegyezni, de úgy tűnik, mostanság mintha csillapodtak volna az indulatok, és képesek higgadt fejjel döntéseket hozni.

Sem a vagyonnal, sem a gyerekekkel kapcsolatban nem tudtak közös nevezőre jutni, ám egy közeli ismerősük szerint sokat változott a kapcsolatuk.

"Angelina és Brad végre békét kötött egymással. Már nem olyan feszültek, mint korábban, és olyan kompromisszumokban gondolkodnak, ami a gyerekeknek a legjobb" – írta meg az Eonline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.