Sebestyén Balázs keményen odaszólt Zimány Lindának: videó!

Forrás: Origo -
plasztikai műtét Zimány Linda beszólás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs ezúttal Zimány Lindának szólt be: külseje miatt illette kritikával a műsorvezető a szőke ügyvédnőt.

Zimány Linda ma reggel a Mokkában vendégeskedett, ahol a szőke bombázót az allergiája kapcsán kérdezgették a műsorvezetők. Az adást azonban Sebestyén Balázs is nézte, aki szerint Linda már csak árnyéka önmagának a szépészeti beavatkozások miatt. Rákóczi Ferivel és Vadon Janival erről beszélgettek a közös reggeli műsorukban:

"Gyerekek, a Zimány Lindával mi történt? Most nyilatkozott a Mokkában. Hát Linda már csak nyomokban tartalmaz Lindát. Egészen elképesztő módon alakultak át a vonásai, az orra, a szája, a szeme, minden. De én tudom, hogy ő nem nagyon csinál titkot, hogy ő jár (...) Mi a cél?" - mondta csodálkozva Balázs.

Jani is megjegyezte, hogy nem is ismerte volna fel a sztárt, ha nincs kiírva képernyőre a neve. Kijelentésében van némi túlzás, de tükrözi a műsorvezető véleményét a modellről.

Zimány Linda szerint fontos, hogy elfogadjuk magunkat

Zimány Linda bátran felvállalja, hogy bizony még neki is van narancsbőre, pedig róla sokan azt gondolják, hogy teljesen hibátlan: videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.