Anikó és Aurelio nyilatkoztak kapcsolatukról: videó

2017.12.08. 09:57

Mindenkit megdöbbentett Nádai Anikó és VV Aurélio, amikor bejelentették, hogy egy párt alkotnak. Tudják, hogy sok támadást fognak kapni, de ők szeretik egymást. 

Nádai Anikó és VV Aurelio szinte sokkolta az embereket azzal, hogy bejelentették, egy párt alkotnak. A fiatalok tisztában voltak vele, hogy mindenkit megoszt majd ez a hír, ezért fel is készültek a sok támadásra. A két szerelmes közös interjút adott az RTL-nek, hogy elmondják, a kapcsolatuk tényleg őszinte. 

Anikó és Aurelio egy párt alkotnakForrás: Instagram/Nádai Anikó

„Rengeteg ember meg fog ezen lepődni, meg rengeteg támadást fogunk kapni" – mondta Anikó, Aurélio pedig gyorsan hozzáfűzte, hogy állnak elébe. Akik szeretnek minket, azoknak nem tudunk csalódást okozni azzal, hogy boldogok vagyunk" – tette hozzá Anikó, aki leszögezte, hogy másokkal nem törődnek. Látszik rajtuk, hogy szeretik egymást, de nem mindig volt köztük felhőtlen a viszony. Volt idő, amikor Aurelio nem kedvelte Anikót. "Nem tartozott a szívem csücskei közzé. Úgy voltam vele, hogy ő már bekerült abba, amibe én mindig is szerettem volna. Zavart, hogy nem én vagyok a téma a saját kis városomban, hanem pont ő" - mondta Aurélio, Anikó viszont azt sem tudta a ValóVilág előtt, hogy Aurelio a világon van, pedig egy városból származnak. Akkor figyeltek fel egymásra, amikor együtt kezdtek el dolgozni az AnikóShow-ban. Sőt, egy baleset kellett ahhoz, hogy átszakadjon a gát. „Anikó anyukájának volt egy balesete" - mondta Aurelio, aki nagyon sokat segített akkor Anikónak, ekkor kezdtek el gyengéd érzelmeket táplálni egymás iránt. Ő volt az egyetlen, akire igazán számíthattam" - árulta el Anikó, Aurelio pedig annak is örül, hogy intelligens a barátnője. "Engem impotál ...- próbálta megdicsérni a valóságshow-sztár Anikót, aki  gyorsan kijavította szerelmét. "Most tanulom az idegen szavakat" - magyarázta meg a hibát Aurelio. "Szóval engem imponál, ha egy nőnek van mit sütnie" - mondta végül a celeb. 

Nádai AnikóAurelioszerelemkapcsolat