VV Fanni kuncsaftjairól szóló notesza előkerült

Forrás: -
gyilkosság holttest gyanúsított VV Fanni notesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni november 20-án tűnt el, azóta keresi őt családja és a rendőrség. Eleinte eltűnt személyként kezelték, ám azóta kiderült, a fiatal lány szinte biztos, hogy már nincs életben.

A rendőrség és a család is egy fontos noteszt emlegettek Fanni eltűnése után. Ebben a füzetben állítólag a lány a munkájáról szóló fontos dolgokat vezette, a többi között kuncsaftjai listája is itt található. Eleinte arra is gyanakodtak, hogy emiatt veszett nyoma a lánynak, ám azóta kiderült, hogy egy bizonyos B. László a gyanúsított, aki szerelmi viszonyt folytatott Fannival, aki nagy valószínűséggel gyilkosság áldozata lett.

Előkerült VV fanni notesze Forrás:

A lány holttestét azóta is keresik, a férfi autójának GPS koordinátái egy veszprémi erődbe vezetnek. A notesz azonban idő közben, Fanni taskájával együtt előkerült. Bár egyelőre nem tudni, mi áll benne, egyesek szerint ebből a füzetből kiderülhet, mit csinált az egykori villalakó az utolsó napjaiban, írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.