Havas Henriket megkérdezték Görög Zita zaklatásáról

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Görög Zita Havas Henrik metoo zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt a Hal a tortánban viselkedett illetlenül Havas Henrik Görög Zitával: folyamatosan a combját simogatta. Most megkérdzeték a Tanár urat, mi a véleménye a felelvenített esetről.

Havas Henriket először Baukó Éva vádolta meg zaklatással, őt többen is követték, legutóbb a tévés egyik volt üzlettársa számolt be a Tanár úr illetlen közeledéséről. A neve elhallgatását kérő nő azt állította, hogy Havas megpróbálta behúzni őt az ágyába. Az egész helyzet rosszul érintette, ahogy annak idején rosszul érintette Görög Zitát is Havas viselkedése. Egy néhány évvel ezelőtti Hal a tortán adásban ugyanis a modell rászólt a Tanár úrra, hogy ne fogdossa se a kezét, se a combját.

Havas Henrik nem kommentálta a Görög Zita zaklatásáról előkerült videót Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A videó akkor nem, de most elég nagy felháborodást keltett. A Blikk az esettel kapcsolatban megpróbálta megszólaltatni Görög Zitát, de ő nem volt hajlandó kommentálni az akkor történteket, de megkeresték természetesen Havas Henriket is, aki érdemben szintén nem szólt hozzá a videóhoz. „Nem foglalkozom ezekkel a dolgokkal. Tudom, hogy udvariatlan vagyok, de most leteszem a telefont" – mondta Havas.

Állítják: drog hatása alatt ölhetett VV Fanni gyilkosahttp://www.life.hu/sztarok/20171213-drog-hatasa-alatt-olhetett-vv-fanni-gyilkosa.htmlAhogy már megírtuk, elfőfordulhat, hogy nem szerelmi gyilkosság áldozata lett VV Fanni. A lány luxusprosti ismerősei kitálaltak, és egy eddig még nem ismert elméletük van Fanni halálával kapcsolatban. TV + Sztárok--Antal Imre hagyatékára lehet most licitálni http://www.life.hu/sztarok/20171213-licitalni-lehet-antal-imre-hagyatekara.htmlAntal Imre hagyatékából különleges gyöngyszemekre lehet bukkani az interneten, ráadásul elképesztően alacsony áron. TV + Sztárok--Anyaszült meztelenül fotózták Pásztor Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20171213-anyaszult-meztelenul-fotoztak-pasztor-annat-foto.htmlMeztelenül, a kádban pancsol egyik friss fotóján Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMedveczky Ilona szörnyű autóbaleset szemtanúja volthttp://www.life.hu/sztarok/20171213-medveczky-ilona-szornyu-autobaleset-szemtanuja-volt.htmlMedveczky Ilonát nagyon megviselte az, ami vásárlás közben történt: a művésznő egy darabig biztosan nem fog kimozdulni otthonából. TV + SztárokOrigoŐ lesz Havas Henrik utódja az ATV-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-o-lesz-havas-henrik-utodja-az-atv-nel.htmlHavas Henriket felfüggesztette az ATV, zajlik a vizsgálat az ellene felhozott vádak miatt: Baukó Éva és Molnár Anikó is azt állítja, zaklatta őket a Tanár úr. A csatorna már talált is Havas helyettesítésére valakit. TV + SztárokOrigo10. emeleti luxuslakásából zuhant a mélybe Otto Kernhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-10-emeleti-luxuslakasabol-zuhant-a-melybe-otto-kern-nemet-divattervezo.htmlEsélye sem volt a túlélésre Otto Kern német divattervezőnek, aki 10. emeleti luxuslakásából zuhant ki. A 67 éves Kern Monte Carlóban vesztette életét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.