Havas Henrik volt üzlettársát is zaklatta: a házvezető mentette meg a Tanár úrtól

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Havas Henrik metoo zaklatás házvezetőnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henriket nemcsak Baukó Éva és Molnár Anikó, hanem egyik volt üzlettársa is zaklatással vádolja. A nő azt mondta, Havas többször próbálkozott nála a kifejezett visszautasítása ellenére, egy alakalommal a házvezetőnője mentette meg a Tanár úrtól, akkor találkozott vele utoljára.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Havas Henrik az egyik volt üzlettársát is zaklatta. Egy megbeszélésen történt az első incidens, de a hölgy kifejezett visszautasítása ellenére ezt az esetet még több követte. Már az első után sem akart találkozni Havassal újra a nő, de a közös üzleti ügyek miatt kénytelen volt.

A házvezetőnő mentette meg Havas Henriktől volt üzlettársát Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Kísért ki a szobából és elkapott hátulról, hogy - az ő saját stílusában - milyen jó segge van magának" – mondta a nő, aki kikérte magának Havas szavait és megmondta neki, hogy ne viselkedjen így vele.

közölte, hogy meg fogja ezt maga még bánni ezerszer"

„A vékony testével bármikor azt csinálok, amit akarok"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.