16 nap alatt mindössze háromszor fürdött Pumped Gabo: videó!

tisztálkodás Celeb vagyok, ments ki innen! Pumped Gabo fürdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wossala Rozina tette szóvá, hogy Gabónak bizony kemény szaga van. Kiderült, hogy a fiatal férfi nem sűrűn áll a zuhany alá. 

A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor bizony mindenkit kifordít önmagából, hiszen a korlátozott körülmények miatt a játékosok kikerültek a komfortzónájukból, és belecsöppentek egy olyan életformába, ami minden tekintetben eltér az itthoni viszonyoktól.

Anger Zsolt ki is borult emiatt, és nem rejtette véka alá a véleményét. Köllő Babett külsején is komoly nyomokat hagy a kényelmetlen életmód, nem is beszélve ÉNB Alexáról, akinek szintén eléggé megváltozott az arca.

Pumped Gabo mellőzi a fürdést, ez pedig érezhető is Fotó: Polyák Attila - Origo

Egy szafaritúra során pedig kiderült, hogy Pumped Gabo körül sem éppen rózsás a helyzet. A fiatal férfi ugyanis mindössze 3 alkalommal fürdött a 16 nap alatt, ezt pedig már messziről érezni lehet. Éppen egy leopárdot pillantottak meg, mikor Wossala Rozina megjegyezte:

"Figyelj, a szagod alapján egyébként egészen nyugodtan odakuporodhatsz. (...) Gabo, én mindennap úszom a folyóban és fürdök. Ez nem normális dolog"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.