Köllő Babett nincs jó formában: fotó!

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Köllő Babett Celeb vagyok, ments ki innen! smink nélkül külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre durvul a helyzet a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban: Köllő Babett sem fest valami jól, de Anger Zsolt kiborulása sem semmi. 

Látszik, hogy a sztárokat igencsak megviseli a brutális környezetváltozás, amelyet a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban tapasztalnak. Hiszen az erdő mélyén nem éppen azok a feltételek veszik őket körül, mint a kényelmes otthonaikban. Köllő Babett például kifejezetten rosszul néz ki, ami meglepő, mert eddig kizárólag ultra szexi formájában láthattuk.

Sosem láthattuk még ilyennek a sztárt Forrás: RTL Klub

Nem is beszélve Anger Zsoltról, akit nagyon megviselnek a zord körülmények és az esőzés, ami szintén megnehezíti a boldogulásukat. A játékostársak is látják, hogy a híres színész nem bírja valami jól a gyűrődést:

"Szerintem van egy helyzet, amit meg kéne oldanunk, és az a Zsolt" - mondta ÉNB Alexa.

13-14 évesen veszítette el a szüzességét Cicciolina (18+)

Cicciolina soha sem volt az a szemérmes típus, hiszen még akkor sem jön zavarba, ha intim témákról kérdezik. A Celeb vagyok, ments ki innen! egyik adásában például a szüzessége elvesztéséről vallott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.