Király L. Norbit 2 év felfüggesztettre ítélte a bíróság

Forrás: Facebook - Király L. Norbi -
Király L. Norbi tartásdíj bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király L. Norbi ellen körözést adott ki a rendőrség, tartási kötelezettség elmulasztása miatt. Az énekes ellen már meg is született az első, nem jogerős ítélet.

Király L. Norbi az elmúlt hetekben nem énekesi tevékenysége miatt került címlapokra, hanem rendezetlen családi ügye miatt. Az énekes azért került bajba, mert elmulasztotta tartási kötelezettségét, vagyis nem fizetett tartásdíjat, pedig korábban úgy tűnt, hogy az énekes nagyon is foglalkozik kisfiával: éppen azért panaszkodott, mert nem találkozhatnak eleget.

Király L. Norbit elítélték Forrás: Facebook - Király L. Norbi

Ki tudja, mi változott azóta, de az tény, hogy Norbi ellen körözést adott ki a rendőrség, ügyében már született is döntés. A Szigetszentmiklósi Járásbíróság 2017. december 18. napján megtartott nyilvános tárgyalásán bűnösnek mondta ki Király L. Nobert vádlottat. Az énekes elismerte bűnösségét. A bíróság 1 év fogházban letöltendő, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte, de az ítélet nem jogerős – írja aRipost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.