Az autópályán tört rá a pánikroham Gáspár Győzőre

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
pánikroham Gáspár Győző Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győzőnek az utóbbi időben kiújult a pánikbetegsége, ez pedig egyszer kis híján tragédiához vezetett. Szörnyű élményéről most mesélt először.

Nagyon nehéz időszak áll a Gáspár család mögött, néhány hónapja kommandósok szállták meg otthonukat, és lefoglalták értékeiket. Bútoraikat is el akarták árverezni, végül az aukció elmaradt, a Kúria leállította az ellenük indított eljárást. Ez a hercehurca igencsak megviselte Bea asszonyt és férjét, Gáspár Győzőnek például korábbi pánikbetegsége erősödött fel újra. A tévésztár elmondta, egyszer kis híján tragédia is történt az autópályán, akkor felesége mentette meg.

"Bea ült mellettem, ez volt a szerencsénk. Remegni és fulladozni kezdtem. Azt hittem, újra értem jöttek. Igyekeztem lehúzódni, de szúrni kezdett a mellkasom, elsötétült minden, azt hittem, elájulok. Egyszerűen elvesztettem a kontrollt. Bea mentett meg bennünket, hiszen azonnal megragadta a kormányt, és az autót a leállósávba irányította. Ha ő nincs, biztosan felcsavarodok a szalagkorlátra" – idézi Gáspár Győzőt a Blikk a Ripost cikke alapján.

Bea asszony ezúttal is ott volt Győzike mellett Forrás: MTI/Kollányi Péter
Kóbor János Benkő László állapotáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171221-kobor-janos-a-muteten-atesett-benko-laszlo-allapotarol-nyilatkozott.htmlAz Omega együttes énekese, Kóbor János elárulta, hogyan érzi magát kollégája, a novemberben komoly műtéten átesett Benkő László. TV + Sztárok--Felismerhetetlenné vált Árpa Attila - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171221-felismerhetetlenne-valt-arpa-attila-foto.htmlNagyjából 20 évet öregedett egy szerep kedvéért Árpa Attila. A színész szakállat és bajuszt is növesztett. TV + Sztárok--Őszinte vallomás: 18 évesen abortusza volt Luxus Viviennekhttp://www.life.hu/sztarok/20171221-18-evesen-abortusza-volt-luxus-viviennek.htmlA Feleségek luxuskivitelben az elmúlt évek egyik legmegosztóbb műsora. A luxusfeleségek közül Bogi, Babett, Vivi és Dalma a ma esti Lakástalkshow vendége. A VIASAT3 műsorában őszintén beszélnek magánéletükről, egymáshoz való viszonyukról és jövőbeli terveikről is. TV + Sztárok--Ezért nem mehetett Verrasztó Dávid és Kozma Dominik a dzsungelbehttp://www.life.hu/sztarok/20171221-ezert-nem-mehetett-verraszto-david-es-kozma-dominik-uszo-a-dzsungelbe.htmlA hírek szerint klubjaik nem engedélyezték a két ismert úszó, Kozma Dominik és Verrasztó Dávid szereplését a Celeb vagyok...! című műsorban. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA Kardashian-család evolúciója közös karácsonyi fotókon - Galériahttp://www.life.hu/sztarok/20171221-a-kardashian-csalad-evolucioja-kozos-karacsonyi-fotokon-galeria.htmlAhogyan megszokhattuk, természetesen ebben az évben sem maradunk Kardashianék karácsonyi üdvözlőlapja nélkül, de amíg várakozunk a 2017-es közös családi fotóra, idézzük fel a régi képeket! TV + Sztárok--Kora reggel érte sokk Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20171221-kora-reggel-erte-sokk-liptai-claudiat-foto.htmlKora reggel érte sokk Liptai Claudiát, a műsorvezető egy plakát láttán akadt ki nagyon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.