Lesifotósok buktatták le a jóképű színészt, James Nortont és új barátnőjét

lesifotók paparazzi james norton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak nemrég szakított barátnőjével, máris új párja van az új James Bondként emlegetett James Nortonnak. A színész kolléganőjével, Imogen Pootsszal jött össze.

Lesifotósok buktatták le James Nortont és új párját, Imogen Pootsot. A paparazziknak nem csak azt sikerült megörökíteniük, hogy az újdonsült szerelmesek Londonban kézen fogva sétálgatnak karácsonyi ajándékokat vásárolgatva, hanem csókot is váltanak az egyik üzlet előtt. A képeket ide kattintva nézheted meg!

Érdekesség, hogy a 32 éves James Norton, akinek jó esélyei vannak arra, hogy ő legyen a következő James Bond, csak nemrég szakított barátnőjével, Jessie Buckley-val, akivel két évig volt együtt. Új kedvesével valószínűleg a forgatások alatt jöttek össze, ugyanis pont szerelmespárt alakítanak egy színdarabban.

James Nortonnak új barátnője van Forrás: AFP/Justin Tallis

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.