Mi lesz ebből? Majka a Facebookon mondott nemet DopeMannek

Dopeman Majka jótékonykodás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy nincs túl jóban Majka és DopeMan, kapcsolatuk pedig úgy tűnik, ezután sem fog javulni.

Karácsonykor DopeMan úgy érezte, megpróbál békülni Majkával, gesztusként egy facebookos videóban felkérte őt, Ganxsta Zolee-t és Emiliót, hogy fogjanak össze egy jótékony cél érdekében és működjenek közre a szabadszájú rapper által írt dalban. A válaszra nem is kellett sokáig várni, Majka máris reagált, de nem úgy, ahogyan arra sokan számítottak. Viszonylag udvarias formában, de nemet mondott a felkérésre. Leírta, hogy ő maga is szokott jótékonykodni, de ebben – a korábbi konfliktusaik miatt – nem szeretne részt venni.

Annyi mindent tudnék írni miután megnéztem ezt a videót, de röviden és tömören csak annyit válaszolnék,hogy köszönöm nem!! Én vagyok biztos emlékszel az a: tehetségtelen , büdös, túlsztárolt, stb stb es az isten tudja általad még hányféle jelzővel ellátott srác ,aki most nem akar a te művészetedbe belerondítani a jelenlétével." – írta Facebook oldalán Majka.

Lesifotósok buktatták le a jóképű színészt, James Nortont és új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20171227-lesifotosok-buktattak-le-james-nortont-es-uj-baratnojet.htmlCsak nemrég szakított barátnőjével, máris új párja van az új James Bondként emlegetett James Nortonnak. A színész kolléganőjével, Imogen Pootsszal jött össze. TV + SztárokOrigoKarácsonykor lőtték agyon Rihanna unokatestvéréthttp://www.life.hu/sztarok/20171227-karacsonykor-lottek-agyon-rihanna-unokatestveret-barbadoson.htmlBarbadoson agyonlőtték Rihanna szeretett unokatestvérét, Tavon Kaiseen Alleyne-t. TV + SztárokOrigoKövetőinek harmadát vesztette el egy éjszaka alatt Steiner Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20171227-kovetoinek-harmadat-vesztette-el-egy-ejszaka-alatt-steiner-kristof-insta.htmlSteiner Kristóf szörnyű dologra ébredt karácsony reggel: valaki feltörte az Instagramját és elvesztette követőinek nagyjából harmadát. TV + Sztárok--Gyászol Nótár Mary: elhunyt az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171227-gyaszol-notar-mary-elhunyt-az-edesanyja.htmlBorzasztó tragédia érte karácsonykor Nótár Mary-t: súlyos betegség után elhunyt az édesanyja. TV + Sztárok--Babát vár a csinos magyar műsorvezető, Takács Ritahttp://www.life.hu/sztarok/20171222-babat-var-a-csinos-magyar-musorvezeto-takacs-rita.htmlMásodik gyermekét várja a Sport TV csinos műsorvezetője, Takács Rita. A kicsi januárban látja meg a napvilágot. TV + Sztárok--Tóth Gabi új frizurát villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-toth-gabi-uj-frizurat-villantott-foto.htmlTóth Gabi alaposan megváltoztatta a külsejét, legalábbis ami a frizuráját illeti: ezúttal göndör hajra váltott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.