Megmutatta a kádban lubickoló párját Vámos Erika: fotó!

Vámos Erika műsorvezető intim fotó szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különlegesen intim fotót posztolt a kedveséről Vámos Erika. Úgy tűnik dúl a szerelem. 

Vámos Erika viharosan szakított volt kedvesével, és kénytelen volt a nyilvánosságot is bevonni, mivel a Facebook-oldalán is megjelentek a fiú rokonainak üzenetei. Kénytelen volt tiltást eszközölni az oldalán, sőt lakhelyet is változtatott, ugyanis a volt párja egy utcányira lakott a műsorvezetőtől, és nem akart vele összefutni az utcán.

Később aztán valami megváltozott kettejük közt, és újra egymásra találtak. Azóta boldogabbak, mint valaha, és Erika a nyáron meg is mutatta a nagy világnak Mátét. Szerencsére a kapcsolatuk azóta is zökkenőmentes, legalábbis a közösségi oldala alapján úgy tűnik.

Sőt, talán egy kicsit túlzásba is viszik a rajongók informálását, hiszen az egyik friss fotójukon Máté éppen a fürdőkádban ücsörög, ami egy igen csak intim pillanat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.