Stohl András és Sebestyén Balázs között egyre inkább elmérgesedik a viszony

Fotó: Szabó Gábor/Origo, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
TV2 Stohl András RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András ás Sebestyén Balázs között régóta folyik a rivalizálás, de a konfliktusuk csak mostanában mélyült el igazán: a Class FM-mel kezdődött, és a Piramissal folytatódott. 

Azt mindenki tudja, hogy Sebestyén Balázs és Stohl András nem ápolnak különösebben jó kapcsolatot, szurkálódásaikra már akkor fel lehetett figyelni, amikor még közösen is vezettek műsort, mondjuk a ValóVilágot. „Nagyon profin csinálta a műsort, még azt is, ahogyan megpróbált megalázni engem" - nyilatkozta egyszer Balázsról Stohl András, ami jól mutatja, hogy már akkor sem voltak éppen jóban.

Sebestyén Balázs és Stohl András konfliktusa régre nyúlik vissza Fotó: Szabó Gábor/Origo, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Vezettük közösen a műsort, jött a szokásos a szavazást lezárom, a kezem találkozik a mappával jelenet. De Balázs váratlanul azt mondta, amikor a bal heréd találkozik a mappával... Én meg csak néztem, és gondoltam magamban, teljesen hülye vagy?" - idézte fel az egyik esetet Stohl, ami szerinte - ha tudatosan történt - egész egszerűen aljasság. Ugyan Balázs bocsánatot kért az eset után, Stohl nem felejtette el.

Konfliktusuk azonban mostanában éleződött ki igazán.

Azzal kezdődött, hogy Sthol elvállalta Balázsék után a Class FM Morning Showjának vezetését, mostanában pedig azon akadt ki Balázs, hogy

Stohl András vezeti a TV2 Piramis című vetélkedőjét,

ami hasonlít az RTL Klub A Fal című műsorához, aminek egyelőre csak két része volt adásban. Balázs elég élesen bírálta Stohl András ezért, de a színész nem akart belemenni semmilyen adok-kapokba, ahogy a csatornák sem. A Best Magazin megkeresésére az RTL Klub annyit közölt, hogy a két műsor hasonlósága miatt a licensz eredeti tualjdonosa, az NBC Universal teszi meg a szükséges lépéseket. A két műsorvezető vitáját azonban nem kommentálták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.