Golden Globe 2018 Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bírják elviselni egymást, és sokáig soha nem jelentek meg ugyanazon a rendezvényen. De a 2018-as Golden Globe-gálán egymás szemébe kellett nézniük.

Amikor Angelina Jolie és Brad Pitt még házasok voltak, több cikk is szólt arról, hogyan osztják be a díjátadókat Jolie és Aniston asszisztensei. Bár sokan ezt csak pletykának tartották, azért tény, hogy ritkán lehetett őket ugyanazon a rendezvényen látni. Idén azonban mindkét nő elment a Golden Globe-gálára, ugyanakkor szinte kínosan ügyeltek arra a szervezők, hogy se a vörös szőnyegen, se a színpadon ne fussanak össze...

Anistonról a vörös szőnyegen nem is készültek fotók, csak akkor láthattuk, amikor a tévés legenda, Carol Burnett oldalán díjakat adott át.

Jennifer Aniston és Carol Burnett Forrás: NBCUniversal via Getty Images/2018 NBCUniversal Media, LLC/Handout

A frissen elvált Angelina Jolie-ról ellenben rengeteg fotó készült, mivel 14 éves fiával érkezett az idei Golden Globe-gálára.

Angelina Jolie és fia a Golden Globe-gálán Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison

Valaha készülni fog olyan kép, amin Jolie és Jennifer is szerepel?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.