Megható sorokkal fejezte ki a szeretetét Berki Krisztián: fotó!

Forrás: Facebook/Berki Kirsztián -
műsorvezető Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián nem mindennapi dolgot osztott meg a követőivel: leírta, mit jelent számára a lánya, és a köztük lévő kapcsolat. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, egy ideje már nem él együtt Hódi Pamela és Berki Krisztián. A szakítás eléggé véglegesnek tűnik, de természetesen az ő esetükben semmi sem biztos. A híres műsorvezető nemrég a Mokka vendége volt, ahol azt is elmesélte, hogy a kislánya mit gondol a szülei szakításáról.

Berki alapvetően nem sokat beszél az érzelmeiről, de ennek ellenére mindenki tudja, hogy Nati a legfontosabb a számára. Erről pedig most az is meggyőzödhet, aki eddig nem tudta, ugyanis a sztárapuka nemrég megható sorokat posztolt a közösségi oldalán:

"A szövetség, az igazi, örökre szóló szövetség a lélekben születik. Nem érdek, nem kényszer, nem elhatározás szüli. Ez két ember közötti, eltéphetetlen, örök szövetség. Mert nem érdekek hozzák létre, nem tárgyalások útján keletkezik, nem precízen megfogalmazott papírok dokumentálják, nem aláírások hitelesítik. Ezt a szövetséget a szeretet köteléke hozza létre."

Berki Krisztián elárulta, kit csókolt meg utoljára

Tatár Csilla az év utolsó napján Berki Krisztiánnak tette fel 34 kérdését. A celeb elárulta, miből él, és azt is, hogy kit csókolt meg utoljára. Olvass tovább itt...

Hosszú Katinkáékról nyilatkozott egy volt alkalmazotthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hosszu-katinkaekrol-nyilatkozott-egykori-alkalmazottjuk.htmlHosszú Katinka megvált az Iron Corporation Kft. alkalmazottjainak egy részétől, ennek ellenére nagyon pozitív véleménnyel van róluk és az egész cégről az egyik volt munkatársuk, aki nyilakozott a vállalatról és Shane-ről is. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCsökkent a Barátok közt nézettsége http://www.life.hu/sztarok/20180119-ennyivel-csokkent-a-baratok-kozt-nezettsege.htmlHosszú évekig listavezető sorozat volt a Barátok közt, de az utóbbi időben hanyatlásnak indult a produkció nézettsége. A csatorna programigazgatója elárulta, mi áll a népszerűségcsökkenés hátterében. TV + Sztárok--Vidám hangulatú fotót posztolt Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/sztarok/20180119-demcsak-zsuzsa-egy-vidam-hangulatu-fotot-posztolt.htmlDemcsák Zsuzsa visszatért, a követői nagyon örülnek neki. TV + Sztárok--Hegyi Barbara születésnapján lányával és párjával bowlingozott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hegyi-barbara-szuletesnapjan-lanyaval-es-parjaval-bowlingozott-foto.html52 éves lett a napokban Hegyi Barbara, akit a kollégái, a családtagjai és a barátai is felköszöntöttek. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoShane Tusup tetoválásai bizonyítják, hogy bízott az örök szerelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-shane-tusup-tetovalasai-bizonyitjak-hogy-bizott-az-orok-szerelemben.htmlShane Tusup tetoválásai szinte egytől egyig feleségéhez, Hosszú Katinkához kötődnek kérdés, mit tesz velük, ha külön utakon folytatják a jövőben. TV + Sztárok--Détár Enikő először csak búfelejtőnek szánta párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-detar-eniko-eloszor-csak-bufelejtonek-szanta-parjat-petert.htmlDétár Enikőre válása után váratlanul talált rá a szerelem. A kapcsolat hamar komolyra fordult, új párjával közös házat is építtettek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.