Singh Viki összeköltözik szerelmével, Tamással

Forrás: Fb -
Singh Viki összeköltözés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül boldog Singh Viki, hiszen végre nem csak a szakmai élete van rendben, hanem a magánélete is. Szerelmével ráadásul hamarosan szintet lépnek: összeköltöznek.

Singh Viki szárnyal énekesnőként, de korábban sem panaszkodhatott a szakmai életére. Hiába volt azonban sok sikere, és teljesített megannyi kihívást, nem lehetett teljes az öröme. Boldogságát és bánatát ugyanis nem volt kivel megosztania. Ennek azonban már vége, ugyanis rátalált szerelmére, Tamásra, aki mindig mellette áll, ráadásul hamarosan össze is bútoroznak.

Singh Viki nagyon boldog Forrás: Fb

"Ez egészen másfajta érzelem, mint bármelyik korábbi. Soha senkivel nem éreztem még ezt, úgy gondolom, ez már felnőtt szerelem. Ha mi összekötjük az életünket, akkor már családot is alapítunk"- mesélte a Blikknek Singh Viki, majd hozzátette, hogy nemsokára össze is költöznek Tamással. "Így is mindennap együtt vagyunk, ezért ez már csak egy formaság" - mondta az énekesnő.

Singh Viki őszintén mesélt a szerelmi életéről: Videó!

Singh Viki egy interjúban mesélt az életéről és szerelméről, aki abban is segít neki, hogy jó koniban tartsa magát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.