Singh Viki őszintén mesélt a szerelmi életéről: Videó!

Singh Viki énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki egy interjúban mesélt az életéről: rendkívül izgul a Sztárban sztár kihívásai miatt, de szeretné magát minél több őrültségben is kipróbálni. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a következő Sztárban sztár szériában Singh Vikit is láthatjuk majd a versenyzők között, akik önmaguk határain és bármi máson is átgyalogolva küzdenek hétről hétre a bennmaradásért.

Singh Viki nagyon izgul, de szerencsére a párja mellette áll Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezzel kapcsolatban volt az énekesnő a Mokka vendége, aki elmesélte, hogy rettentően izgul a verseny miatt. Szeretne minél jobban teljesíteni, és az kifejezett vágya, hogy semmi olyan feladat ne kapjon, ami passzolna a személyiségéhez. Mindenféle őrültségben próbára tenné magát.

Az is kiderült a beszélgetés közben, hogy sok edzéssel vezeti le a stresszt és tartja magát jó kondiban, ebben pedig a szerelme segít neki, aki mindenben támogatja. Még csak fél éve vannak együtt, de a sportoló mindenhova elkíséri Vikit, és drukkol neki akár egy versenyen, akár egy koncerten is.

Till Attila nem szeret dolgozni: a Sztárban sztár számára egy nagy buli

Till Attila már egészen kiskora óta tudta, hogy a munka megkeseríti az életet. Soha ne is akart dolgozni, és nem is teszi: számára a Sztárban sztár ugyanis egy nagy buli! Olvass tovább itt...

Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárja szívesen visszatérne Magyarországrahttp://www.life.hu/sztarok/20170831-novak-heni-visszaterne-magyarorszagra.htmlHét éve hagyta ott a Jóban Rosszbant Novák Heni, és Amerikába költözött. Megtalálta szerelmét és hivatását is a tengerentúlon, de nem zárja ki, hogy visszatér Magyarországra. TV + SztárokOrigoBörtönre ítélték az ÉNB Lalit alakító Kamarás Norbertethttp://www.life.hu/sztarok/20170831-enb-lali-borton-autobaleset-kamaras-norbert.htmlFelfüggesztett börtönbüntetést kapott az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Lali. Saját hibájából szenvedett autóbalesetet és az utasa is megsérült.TV + Sztárok--Ezért utasította vissza Friderikusz Sándor Hajdú Péter ajánlatáthttp://www.life.hu/sztarok/20170831-friderikusz-sandor-ezert-utasitotta-vissza-hajdu-peter-ajanlatat.htmlHajdú Péter és Friderikusz Sándor a TV2-nél dolgoztak együtt utoljára, ám azóta sokat változott a helyzet. Hajdú az ATV-nél találta meg számításait, és mint kiderült, szerette volna odacsábítani a legendás tévést is, aki nem fogadta el az ajánlatát. Friderikusz most azt is elmondta, hogy miért. TV + SztárokOrigoKellemetlen baki történt Diana esküvőjén http://www.life.hu/sztarok/20170831-ez-a-baki-csuszott-be-diana-eskuvojen.htmlA világ egyik leghíresebb esküvőjét annyi szempár követte nyomon, ahány csillag van az égen. Ám ennek ellenére is sikerült elrejteni az emberek elől valamit a nagy napon. TV + Sztárok--Elképesztően kacér videót posztolt Palvin Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20170831-kacer-videot-posztolt-palvin-barbi.htmlMeglepő videót osztott meg közösségi oldalán Palvin Barbi. Szerintünk igazán senki sem érti... TV + Sztárok--Kiderült, miért nem vált el 10 év különélés után Koltai Róbert és Pogány Judithttp://www.life.hu/sztarok/20170831-10-ev-kuloneles-utan-sem-valt-el-koltai-robert-es-pogany-judit.htmlKoltai Róbert szerint van egy különleges összetartó erő közte és felesége között, ami akkor sem engedi őket szabadulni egymástól, ha már nem élnek együtt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.