Meghalt Koller Katalin, a rákos szépségkirálynő

halál szépségkirálynő Koller Katalin Miss Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koller Katalin évekig küzdött a rák ellen, de feladta a harcot. A szomorú hírt az egykori szépségkirálynő férje közölte Facebook-oldalán. 

Koller Katalin az első pillanattól fogva, hogy kiderült betegsége, küzdeni akart a gyógyulásért. Az egykori szépségkirálynőnél mellrákot diagnosztizáltak, nyirok, máj, tüdő és mint később az izotópvizsgálaton kiderült – csontáttétekkel. A félelmetes diagnózis ellenére Kata eldöntötte, hogy mindenáron meg akar gyógyulni, egészséges és boldog akar lenni. "Az első és legfontosabb az volt, hogy márpedig meggyógyulok!!!" - nyilatkozta akkor Kata.

Koller Katalin szervezete feladta a harcot "Forrás: Koller Katalin/Facebook "

Az egykori Miss Hungary hosszú ideig minden erejével harcolt, de eljött a pillanat, amikor szervezete nem bírta tovább. Szerettei körében távozott az élők sorából. A szomorú hírt Kata férje közölte a Facebookon egy szívszorító posztban. "Egy Csoda voltál, és fényed sokunk életét beragyogta. Kívánom hogy ez a fény kísérjen utadon! Szívünk egy darabját vitted magaddal, de lelked egészét adtad cserébe" - írta a többi között Kata férje.

Kiabálás és minősíthetetlen hangnem: ezekkel vádolják a Barátok közt szereplőjét, Sztárek Andreáthttp://www.life.hu/sztarok/20180129-kiabalasal-vadoljak-a-baratok-koztos-sztarek-andreat.htmlSztárek Andrea, a Barátok közt pszichológusát alakító színésznő kijelentette, hogy kora miatt kiírják őt a sorozatból, ám a bennfentesek szerint más van a dolog mögött: állítólag folyton kiabált és minősíthetetlen hangnemben beszélt. A színésznő tagadja a vádakat. TV + Sztárok--Kiszel Tünde beperli Tibi atyát: gyalázkodó posztot írt rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180129-kiszel-tunde-beperli-tibi-atyat-gyalazkodo-posztot-irt-rola.htmlKiszel Tünde felkereste Tibi atyát azza a kéréssel, hogy promózhatja-e naptárát a kocsmájába. Tibi atya nem tudott dönteni, ezért egy hosszú posztot írt Tündéről, mely a celeb szerint gyalázat. Megtette a jogi lépéseket. TV + SztárokOrigoBosszú áldozata lett: VV Gina tagadja, hogy prosti lennehttp://www.life.hu/sztarok/20180129-bosszu-aldozata-lett-vv-gina-tagadja-hogy-prosti-lenne.htmlKellemetlen helyzetbe került VV Gina, miután felfedezték meztelen fotóit egy svájci honlapon, ahol prostituáltak kínálják magukat. A hirdetés szerint Candy a neve, és több extra szolgáltatást is vállal.TV + SztárokOrigoA Dal: Facebookján reagált kiesésére Singh Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180128-a-dal-facebookjan-reagalt-kiesesere-singh-viki.htmlSzombat esti kiesése után Viki reagált a rajongói kommentekre és elmondta, egy ideig nem indul el az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóján.TV + Sztárok--VV Fanni-ügy: Hajdú Péter Frizbijében Dr. Lichy József, a család ügyvédje és Doszpot Péter http://www.life.hu/sztarok/20180128-vv-fanni-ugy-hajdu-peter-frizbijeben-dr-lichy-jozsef-a-csalad-ugyvedje-es-doszpot-peter.htmlHajdú Péter ATV-n futó műsorában a vasárnap esti Frizbiben Dr. Lichy József, a család ügyvédje és Doszpot Péter VV Fanni meggyilkolásának körülményeit járják körbe. TV + Sztárok--Nyilvánosság elé állt a Ásós Attila: őt vádolják csalással áldozataihttp://www.life.hu/sztarok/20180128-nyilvanossag-ele-allt-a-asos-attila-ot-vadoljak-csalassal-aldozatai.htmlAhogy megírtuk, csalással vádolják volt barátnőit a Megasztárban feltűnt magyar mulatós zenészt, Ásós Attilát. Az ügyben a férfi barátja is megszólalt, most pedig maga az érintett lépett nyilvánosság elé. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.