Ezt csinálhatta az elfogása előtti napokban VV Fanni feltételezett gyilkosa

Forrás: RTL -
holttest Novozánszki Fanni gyilkos VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem került elő VV Fanni holtteste, de a rendőrség nagy erőkkel nyomoz. Dr. Györei Péter büntetőjogi ügyvéd szerint ahhoz, hogy megtalálják a lány maradványait, ki kellene deríteni mit csinál és merre járt a feltételezett gyilkos az elfogása előtti napokban.

VV Fanni holttestét nagy erőkkel keresi a rendőrség, de eddig nem sikerült a fiatal lány maradványaira bukkanni. Persze nem ez az egyetlen hiányzó láncszem a gyilkosságával kapcsolatban, azt sem tudjuk, mit csinált a bűntett elkövetése és a letartóztatása közötti két napban Fanni feltételezett gyilkosa. Dr. Györei Péter büntetőjogi ügyvéd szerint ez lehet a kulcs a holttest megtalálásához.

VV Fanni holtteste még mindig nincs meg Forrás: RTL

A gyilkos kölcsönautóval szállította el VV Fannit a házból, erről kamerafelvételek is vannak, de hiába pásztázta végig a rendőrség a a kölcsönautó GPS-nyomvonalát, nem jutottak eredményre. Az ügyvéd szerint azért, mert később

egy másik autóval visszament a holttesthez a gyilkos.

Erre elegendő ideje volt, hiszen a gyilkosság és a letartóztatása között eltelt két nap. Egyúttal ez azt is jelentheti, hogy nem volt kitervelve a gyilkosság, hiszen akkor eleve nem olyan autóval megy a lány lakásához, ami GPS-navigációval van felszerelve, valamint nem viszi ki a lány testét a lakás kameráinak kereszttüzében - írja a Blikk.

Több millióval tartozott VV Fanni gyilkosa: ez lehet az ok

Továbbra is csak találgatják, miért gyilkolhatták meg Novozánszki Fannit, de egy újabb részlet választ adhat erre a kérdésre. Azt feltételezik, hogy pénz miatt végeztek a lánnyal, ráadásul egy eddig nem ismert szereplő is képbe került. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.