A jegygyűrű nem tartozik a közös vagyonhoz, így Jennifer Aniston a válás után is megtartja

jegygyűrű házasság válás vagyon Justin Theroux ügyvéd Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni, hogy érzelmi vagy anyagi okok maitt nem akar megválni jegygyűrűjétől Jennifer Aniston, mindössze annyit tudni, hogy megtartja a válás után az 500 ezer dollárt érő 8 karátos gyémántot.

Jennifer Aniston és Justin Theroux egy hete jelentették be válásukat, amelyről máris számos pletyka szárnyra kapott. Jennifert például látták Pharrell Williams-szel, amint bizalmas csókot váltottak.

Jennifer Aniston 8 karátos jegygyűrűje 500 ezer dollárt ér Forrás: FilmMagic/2015 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff

Most pedigarról cikkezett a Dialymail, hogy a színésznő a válás után nem hajlandó megválni 500 ezer dollárt érő, 8 karátos jegygyűrűjétől. Arról szonban nem szól a fáma, hogy ennek hátterében érzelmi vagy anyagi okok állnak. Mindenesetre az igaz, hogy Jennifernek nem kell aggódnia a pénz miatt, hiszen a Forbes magazin 200 millió dollárra becsülte vagyonát, míg Theroux nem büszkélkedhet ekkora bankszámlával.

David Glass ügyvéd szerint a pár kötött házassági szerződést, azonban az nem terjed ki a gyűrűre, magántulajdonnak számít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.