Heidi Klum és a nála 16 évvel fiatalabb Tom Kaulitz nyíltan vállalja kapcsolatát

csók Tokio Hotel szerelem Heidi Klum Tom Kaulitz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csókolózás közben kapták rajta a 44 éves Heidi Klumot és a 28 esztendős Tom Kaulitzot.

Mint azt már a Life.hu is megírta korábban, Heidi Klum összejött a nála 16 évvel fiatalabb Tom Kaulitz-cal. A férfi sokak számára ismerős lehet, hiszen egykor igazi tinibálvány volt, a Tokio Hotel együttes rasztahajú gitárosaként vált ismertté.

A párt már többször látták együtt, ám intim, csókolózós fotót most először sikerült készíteniük róluk a fotósoknak. A korkülönbség ellenére is nagyon boldognak tűnnek együtt.

Deutsch Anitát vegetáriánus étrendje miatt kritizálják: nem foglalkozik a beszólásokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-deutsch-anitat-vegetarianus-etrendje-miatt-kritizaljak-nem-foglalkozik-a-beszolasokkal.htmlA Barátok köztbe visszatért Deutsch Anita már négy éve vegetáriánus, étrendje miatt sokan kritizálják, de nem foglalkozik a beszólásokkal: ő így jobban érzi magát a bőrében. TV + SztárokRTLKLUBKitálalt Jennifer Aniston közeli ismerőse: ez állhat a válás hátterébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-kitalalt-jennifer-aniston-kozeli-ismerose-ez-allhat-a-valas-hattereben.htmlEgyre több információ lát napvilágot arról, miért is vált el egymástól Jennifer Aniston és Justin Theroux. Kiderült, hogy a színésznő nehezen viselte férje flörtölő stílusát és úgy érezte, kapcsolatuk soha nem volt igazi házasság. TV + Sztárok--Gundel Takács Gábor és Vitray Tamás 20 év után újra beszéltekhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-gundel-takacs-gabor-es-vitray-tamas-20-ev-utan-ujra-beszeltek.htmlGundel Takács Gábor és Vitray Tamás 20 évig voltak haragban egymással, azóta nem is beszéltek egymással, ám nemrég egy talkshow-ban együtt szerepeltek. TV + Sztárok--Patrick Duffy hosszú, ősz hajjal jelent meg egy showműsorban: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-patrick-duffy-hosszu-osz-hajjal-jelent-meg-egy-showmusorban-foto.htmlMeglepő külsővel jelent meg egy televíziós showműsorban Patrick Duffy: hosszú, ősz hajat villantott. TV + Sztárok--Bejelentette eljegyzését Grace Kelly unokája: Charlotte Casiraghihttp://www.life.hu/sztarok/20180326-bejelentette-eljegyzeset-grace-kelly-unokaja-charlotte-casiraghi.htmlEljegyezték Grace Kelly unokáját, Charlotte Casiraghit. Az ifjú vőlegény nem más, mint Dimitri Rassam producer. TV + Sztárok--Gáspár Győző szerződést szegett: élőben jelentkezett be egy műsor forgatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-gaspar-gyozo-szerzodest-szegett-eloben-jelentkezett-be-egy-musor-forgatasarol.htmlGáspár Győzi élőben jelentkezett be az Észbontók című műsor felvételéről, amit a csatorna feltehetően nem néz jó szemmel. Egyelőre ugyanis még nem kezdték el reklámozni az új évadot, idejekorán valószínűleg nem is akarták volna bemutatni, hogy kik fognak szerepelni, de Győzike ezzel nem törődött. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.