Kitálalt Jennifer Aniston közeli ismerőse: ez állhat a válás hátterében

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
vita válás Justin Theroux szakítás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több információ lát napvilágot arról, miért is vált el egymástól Jennifer Aniston és Justin Theroux. Kiderült, hogy a színésznő nehezen viselte férje flörtölő stílusát és úgy érezte, kapcsolatuk soha nem volt igazi házasság.

Február közepén közleményben tudatta Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux, hogy elválnak egymástól. Azóta találgatja a világ, hogy mi lehetett az az ok, amiért végül a szakítás mellett döntöttek. Eddig nem sokat lehetett tudni, csupán annyit, hogy a pár azóta gyakorlatilag nem beszél egymással.

A Life&Style most azt írja, a személyiségük nagyon különböző volt és az ellentétek hamar kiütköztek. Míg a színésznő az otthoni társasjáték-esteket részesítette előnyben, addig a férje inkább bulizni szeretett járni.

Jen számára ez soha nem volt igazi házasság" – mesélte a magazinnak egy névtelen forrás, aki azt is elárulta, ha a pár összeveszett, akkor bizony hetekig nem állt szóba egymással.

Justin Theroux és Jennifer Aniston februárban jelentette be válását Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Ha Jennifer biztonságra és támogatásra vágyott, mindig barátnőjéhez, a Jóbarátok másik sztárjához, Courtney Coxhoz fordult.

Többször előfordult, hogy könnyes szemmel autóba ült és átment Courtney-hoz, mondván Justinnal az élet maga a rémálom" – nyilatkozta az ismerős.

Kiderült az is, hogy Jennifer nem bízott férjében. Justinnak van egyfajta stílusa, odáig vannak érte a nők, ő pedig szívesen flörtöl velük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.