Közleményben tudatták, válnak. Vége Jennifer Aniston és Justin Theroux házasságának

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
házasság válás Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két évvel ezelőtt is lehetett olvasni arról, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága közel sem a legboldogabb. A pár 2015-ben egy titkos ceremónián kelt egybe, de nagyon hamar jelentkeztek az első problémák: arról lehetett olvasni, hogy Theroux nagyon elfoglalt, Jennifer pedig magányos. A hírek szerint dolgoztak a házasságuk megmentésén, de nem sikerült. 

„Hogy megelőzzünk mindenféle találgatást, úgy döntöttünk, hogy bejelentjük a különválásunkat. A döntést közösen, teljes békében hoztuk meg a tavalyi év végén. Legjobb barátok vagyunk, akik eldöntötték, hogy párként nem működnek tovább, de a barátságukat folytatják a jövőben is. Alap esetben ezt egymás között rendeznénk le, de nem akarunk lehetőséget adni a bulvárnak, hogy spekulációkat indítson el, ezért egyenesen szerettük volna tudatni az igazat. Amit a jövőben leírnak rólunk, és nem egyenesen tőlünk származik, biztosan kitaláció. Mindenekelőtt pedig, szeretnénk megtartani az egymás iránt érzett mély tiszteletet és szeretetet" - idézi a közleményt a Daily Mail.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.