Levették a DNS-mintákat a VV Fanni gyilkosságával gyanúsított férfi családjától

Forrás: RTL Sajtóklub -
gyilkosság Novozánszki Fanni DNS VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított személy férfi családtagjaitól levették a DNS-mintákat. Erre azért volt szükség, mert a vádlott autójában talált kötélen ismeretlen DNS-t találtak, és felmerült a gyanú, hogy egy családtagé lehet.

Hónapok óta nyomoz a rendőrség VV Fanni meggyilkolásának ügyében. Ami biztos, hogy egy bizonyos B. László vitte el a lányt a lakásból, aki akkor már vagy halott, vagy csupán eszméletlen volt. A férfi autójában talált véres kötélen megtalálták VV Fanni és a gyanúsított DNS-ét, valamint egy harmadik, ismeretlen személyét. A gyanúsított nagyapja felismerni vélte a kötelet, ezért a nyomozók úgy gondolták, érdemes DNS-mintát venni a férfi családtagoktól, köztük a vádlott egykori ügyvédjétől is, mivel ő is családtag, ezért el is tiltották a védelemtől. A mintavétel már meg is történt.

VV Fanni meggyilkolásával vádolt személy családtagjaitól levették a DNS-mintákat Forrás: RTL Sajtóklub

101 százalék, hogy nem lesz velem egyezés

Borsnak

Ezért vihette a gyanúsított VV Fanni testét Siófokra, majd Dunaújvárosba


VV Fanni gyilkosságának ügyében még nagyon sok a kérdés. Még mindig nem tudják, hol van a holttest, ahogy azt sem, miért vitte el a gyanúsított VV Fanni testét előbb Siófokra, majd Dunaújvárosba. Egy büntetőjogász elmélete szerint segíteni akart a lánynak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.