Oszter Sándor tavainak második gátja is leszakadt: a katasztrófavédelem segített

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
gát Diósjenő Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor kivívta a diósjenői lakosok unszimpátiáját azzal, hogy mesterséges tavakat építtetett kertjébe, ezzel a lakosok szerint veszélyezteti a már meglévő horgásztavat, és persze a természeti kincseket is. 

Nem rajonganak Diósjenőn Oszter Sándorért miután a színész megvásárolt egy hatalmas természetvédelmi területet, és építkezésbe kezdett. Előbb fákat irtott ki, de főként a tavak miatt haragszanak a diósjenői lakók. Oszter Sándor ugyanis egy tórendszert álmodott meg birtokán, melyhez állítólag elvezette az egyetlen természetes forrást, ami a helyi horgásztavat táplálja.

Oszter Sándor tavaival sosem fognak megbékélni a diósjenői lakók Forrás: MTI/Zih Zsolt

Természetesen a vízszabályozás miatt zsilipeket is építtetett Oszter Sándor, a helyiek pedig már akkor is félve nézték, és rettegtek, mi lesz, ha kiszakad a gát. Megtörtént. Alig egy hónapja repedt meg az alsó gát, a lakosok szerint a tórendszer felső tavának gátja is megrongálódott - írja a Bors. A katasztrófavédelem munkatársainak segítségére volt szükség, ha a hibákat nem korrigálja a színész, a hatóság a tavak megszüntetését is elrendelheti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.