Összefogott a falu Oszter Sándor ellen

Forrás: Youtube -
petíció Diósjenő Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor építkezési-ügye tovább gyűrűzik, a falubeliek petíciót írtak alá a sztárral szemben. 

Ahogy azt már megírtuk, Oszter Sándor a Nógrád megyei birtokán egy saját tó építésébe kezdett. Ehhez azonban időlegesen el kellett vezetnie a helyi horgásztó egyetlen utánpótlását, ami a helyiek szerint tönkreteszi a vízi élővilágot, illetve a horgászok életét is.

Oszter Sándor ellen összefogtak Diósjenőn Forrás: Youtube

Oszter később nyilatkozott és elárulta: minden szükséges hivatalos papírt megszerzett az építkezéshez, vagyis a cselekedete egyáltalán nem illegális. Sőt, véleménye szerint egyébként is nagyon sokat tett már a falu természeti örökségeinek megőrzéséért, és ezúttal sem fogja veszélybe sodorni azokat.

Ám a helyiek ezzel nem elégedtek meg. Kezükbe vették az irányítást és szerda délutánra gyűlést szerveztek, ahol több, mint 100 ember írta alá azt a petíciót, melyben az önkormányzat segítségét kérik. Szeretnék, ha Oszter engedélyeit azonnali hatállyal visszavonnák. Bizonyos hírek szerint Oszter Sándor is ígérte, hogy megjelenik a gyűlésen, ám ez mégsem történt meg - írta meg a Bors.

Egy év viszály után Oszter Alexandra kibékült szüleivel

A 37 éves Oszter Alexandra régen nincs jóban szüleivel, de úgy tűnik, hogy végre megtört a jég: a színésznő a kisfiával együtt meglátogatta édesanyját, Failoni Donatellát, és egy egész napot együtt tölöttek. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.