Kerényi Miklós Gábor bocsánat metoo zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Gábor hosszú ideig hallgatott a zaklatási botránya után, de miután lezárult az Operettszínház belső vizsgálata, megszólalt. Ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott vagy megalázott.

Zaklatási botrányát követően hónapokig csendbe burkolózott Kerényi Miklós Gábor. Miután azonban lezárult az Operettszínház belső vizsgálata, és KERO szerint eredmény nélkül, eldöntötte, hogy nem hallgat tovább. Több helyen is kinyilvánította véleményét arról, hogy még mindig távol tartja magát tőle a színház igazgatója, valamint bocsánatot kért. Elsősorban Maros Ákostól, aki névvel és arccal vállalta történetét.

KERO bocsánatot kért Forrás: MTI/Zih Zsolt

Nem volt szándékos, de most már látom, hogy nagyobb empátiával kellett volna a többi emberhez állnom.

Kerényi Miklós Gábor ellen állítólag öt újabb vallomás van: jogi lépéseket tervez a volt színháza


A zaklatási ügyei miatt menesztett rendező nyilatkozataival a saját fejére hozott bajt. Az Operettszínház belső vizsgálata ugyanis nem zárult eredmény nélkül, most jogi lépéseket terveznek Kerényi Miklós Gábor ellen. Öt újabb vallomásról beszélnek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.