Berki Krisztiánnal való veszekedése után Kadlecsek Krisztiánnal vezet műsort Baukó Éva

Forrás: Instagram/baukoeva -
vita Kadlecsek Krisztián Baukó Éva műsorvezetés veszekedés botrány Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas vita robbant ki csütörtökön Berki Krisztián és Baukó Éva között, ennek következtében a két műsorvezető már nem kerül egyszerre a képernyőre. Baukó most megmutatta, hogy Kadlecsek Krisztián az új párja.

"Ő egy végtelenül kedves, udvarias szimpatikus ember! Élmény vele műsort vezetni!" - írta Baukó Éva közösségi oldalára feltöltött fotójához, melyből kiderül: Kadlecsek Krisztián az új műsorvezető társa a Fem3Café műsorában.

Csütörtökön ugyanis hatalmas vita robbant ki Berki Krisztián és Baukó Éva között. Baukó azt állította, hogy Berki nem hagyta ő érvényesülni a képernyőn, amit szóvá is tett, a férfi pedig azzal reagált erre, hogy szerinte a női műsorvezető ittas volt a stódióban. Éva erre úgy döntött, hogy autóba ül és vérvételre siet, hogy bizonyítsa: 5 éve nem fogyasztott alkoholt.

A TV2 is reagált a két műsorvezető vitája kapcsán, majd úgy döntöttek, Baukó Éva új társat kap Kadlecsek Krisztián személyében.

Ő egy végtelenül kedves, udvarias szimpatikus ember! @kadlekrisz Élmény vele műsort vezetni!

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.