tévés tévézés ATV gyerekek család jövő műsor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter jövőjéről vallott: elárulta, nem tartja kizártnak, hogy elengedi a tévézést és teljesen más területen kamatoztatja tudását.

Pár napja bombaként robbant a hír, miszerint Hajdú Péter távozik az ATV-től. Később a tévés tisztázta a félreértéseket, nem kirúgásról volt szó, ő maga nem akarta meghosszabbítani a lejáró szerződését.

Bár egyelőre ő sem tudja, mihez kezd ezután, azt sem tartja kizártnak, hogy más területen folytatja.

Nem ragaszkodom semmihez foggal-körömmel. Én a feleségemet is el tudtam engedni, simán el tudom engedni a tévézést is, ha úgy alakul. Húszéves karrier van mögöttem, bármelyik csatornán is voltam, mindig a legnézettebb produkciókat gyártottam." – árulta el Hajdú Péter a Story magazinnak.

A tévés egyáltalán nem szerénykedik, úgy véli, nagyon jó abban, amit csinál. Előfordulhat, hogy már holnap kap egy jó ajánlatot, de ha nem így történik, akkor sem esik kétségbe, hiszen több lábon áll, éttermet vezet, és úgy tervezi, egy orvosi központot is beindít. Arról nem is beszélve, hogy így legalább a gyerekeire is több ideje maradna.

Nagyon kevés időm van a magánéletemre. Akik nagyon fontosak nekem, azok a gyerekeim. Minden második hétvégén velem vannak, és azok a hétvégék szentek. Ha most kiesik valamelyik munka az életemből, akkor talán rendbe tudom tenni a magánéletemet is. Lehet, hogy ebből a szempontból is szerencsés lesz egy kis lazítás." – mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.