Megszólalt távozásáról Hajdú Péter

Fotó: Mudra László/Origo -
ATV távozás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma reggel a robbant a hír, hogy az ATV meneszti Hajdú Pétert, nem hosszabbítják meg hamarosan lejáró szerződését. A producer most megszólalt az üggyel kapcsolatban.

Másfél év után távozik az ATV-től Hajdú Péter. Cége a Heti Naplót és a #Bochkor című műsorokat gyártotta. A showman a Facebookon tett közzé egy posztot ezzel kapcsolatban:
"Ismét lezárul egy rövid korszak az életemben. Két hete már jeleztem az ATV vezérigazgatójának, Németh S. Szilárdnak, hogy szeptembertől nem folytatjuk az Esti Frizbi című műsort az ATV-n. A csatornától is elköszönök! Szép volt ez a másfél év, csak köszönettel tartozom érte. Sok sikert kívánok az ATV-nek a jövőben!"

Posztja szerint Hajdú Péter önként távozik, ő jelezte a cégnek, hogy nem folytatja tovább. A korábbi hírek viszont arról szólnak, hogy elmérgesedett a viszony Hajdú, a munkatársak és a csatorna vezetése között. Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy nem hosszabbítja meg a producer szerződését.

Közelményt is adtak ki

Hajdú Péter távozik az ATV-től!

Hajdú Péter másfél évet töltött az ATV-nél, műsorai rendkívül sikeresek. A műsorvezető és a csatorna közös megegyezéssel, békében válnak el egymástól. A Frizbi Műsorgyártó Kft -nek nincs tartozása és a felek között nincsen anyagi vita. Az Esti Frizbi a tavaszi szezon végéig lesz a képernyőn, a szokott időben, vasárnaponként este 21.00kor.

„ Hajdú Péter műsorai nagy nézettséget hoznak, a csatorna köszöni Péter és cégének munkáját" mondta Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója.

Így menekült el Sebestyén Balázs Schobert Norbiék előlhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-igy-menekult-el-sebestyen-balazs-schobert-norbiek-elol-zanzibaron.htmlMár korábban is beszámoltunk róla, hogy Sebetséyn Balázsék ugyanabban a szállodában foglaltak szobát Zanzibáron, mint amiben Rubint Réka tartotta az alakreform tábort. A műsorvezető nem akart találkozni Norbiékkal, ezért másik szállodába menekült. Most elárulta, hogyan történt mindez.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoElmérgesedett a viszony: menesztik Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20180411-elmergesedett-a-viszony-menesztik-hajdu-petert-az-atv-tol.htmlA Bors azt írja, hogy a Heti Napló munkatársai szakmai és emberi ellentétek miatt nem akarnak Hajdúval dolgozni. A producernek hamarosan lejár a szerződése, a csatorna pedig nem akarja meghosszabítani.TV + SztárokOrigoVita robbant ki Köllő Babett és Smaltig Dalma között a Feleségek luxuskivitelbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180410-vita-robbant-ki-kollo-babett-es-smaltig-dalma-kozott-a-felesegek-luxuskivitelben.htmlSmaltig Dalma legszívesebben poharat vágott volna Köllő Babetthez a Feleségek luxuskivitelben című műsorban. A két nő között parázsvita robbant ki. TV + SztárokThinkstockDekoltázsáról posztolt fotót Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20180410-dekoltazsarol-posztolt-fotot-tolvai-reni-meresz.htmlAz edzőteremből posztolt dekoltázsáról Tolvai Reni: rajongói odavannak a képért. TV + Sztárok--Kim és Kourtney Kardashian a tengerpartról posztolt bikinis fotókathttp://www.life.hu/sztarok/20180410-kim-es-kourtney-kardashian-a-tengerpartrol-posztolt-bikinis-fotokat.htmlKöztudott, hogy a Kardashian-lányok szeretnek sok mindent megmutatni magikból. Most sem tettek másként ugyani Kim és Kourtney falatnyi bikiniben élvezték a napsütést a tengerparton. TV + Sztárok--Wossala Rozina újra feltűnik a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180410-wossala-rozina-ujra-feltunik-a-baratok-koztben-visszateres.htmlWossala Rozina egyszer már szerepelt a Barátok köztben és legnagyobb örömére most újra feltűnhet a Mátyás király téren. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.