Visszatért exbarátnőjéhez, Dominika Rékához VV Aurelio

exbarátnő szerelem VV Aurelio kapcsolat villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jel arra utal, hogy Aurelio újra összejött exbarátnőjével, Dominika Rékával.

Egy közel 4 hónapos románc után idén márciusban szakított egymással Nádai Anikó és VV Aurelio. Egyelőre nem tudni, pontosan miért ért véget a kapcsolatuk, a csinos műsorvezető csak annyit mondott, hogy egyszerűen nem működött. Azóta azonban VV Aurelio korábbi barátnője olyan bejegyzéseket tett közzé közösségi oldalán, amelyek arra utalnak, újra fellobbant a szerelem közte és volt párja között.

A figyelmesebbeknek feltűnhetett az Instagramon, hogy Aurelio nemrég Dominika Réka kutyáit sétáltatta, és a lány most egy közös képet is feltöltött. A fotón az látható, amint egymás kezét fogják, csuklójukon pedig ott szerepel egymás betűjele.

A viharok elmúlnak. Csak ki kell várnunk." – írta a bejegyzéshez Dominika Réka, amelyre többen is gratuláló üzenetekkel reagáltak.

Terveiről vallott Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-terveirol-vallott-hajdu-peter-tevezes.htmlHajdú Péter jövőjéről vallott: elárulta, nem tartja kizártnak, hogy elengedi a tévézést és teljesen más területen kamatoztatja tudását. TV + SztárokOrigoKrencsey Hellának üzent a leszbikus színésznő egyik barátjával, bizonyítékaik vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-krencsey-hellanak-uzent-a-leszbikus-szineszno-egyik-baratjaval-bizonyitekaik-vannak.htmlA leszbikus színésznő elérkezettnek látta a pillanatot, hogy ő is megszólaljon a bántalmazás ügyében, így egyik barátjával üzent Krencsey Hellának, aki könyvet írt kapcsolatukról. A barát azt mondja: bizonyítékaik vannak arra, hogy a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyv szerzője bántalmazta egykori élettársát. TV + SztárokOrigoAmbrus Attila megmondta Berkinek: Drakula is jobban illik hozzá mint Hód Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-berki-krisztiannak-ambrus-attila-tanacsolta-hogy-hagyja-el-hodi-pamelat.htmlAmbrus Attila nem rejtette véka alá véleményét Hódi Pameláról, amikor az Ázsia expressz című műsorban szerepelt együtt Berki Krisztiánnal. A két férfi közösen írt könyvéből kiderült: a Viszkis állhatott a hátterében annak, hogy végül Berki nem házasodott össze egykori kedvesével. TV + Sztárok--Kulcsár Edina friss fotót posztolt, követői kiakadtakhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-kulcsar-edina-friss-fotot-posztolt-kovetoi-kiakadtak.htmlNekiestek követői Kulcsár Edinának, miután meglátták a kismama legfrissebb fotóját. TV + Sztárok--Már három hónapja szerelmes Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-mar-harom-honapja-szerelmes-hodi-pamela-parkapcsolat.htmlHódi Pamela elárulta, új kedvesével immár három hónapja alkotnak egy párt. TV + Sztárok--Manker veréssel fenyegette meg Kasza Tibit, amiért otthon hagyta gyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180419-manker-veressel-fenyegette-meg-kasza-tibit-amiert-otthon-hagyta-gyurujet.htmlKasza Tibi hatalmas hibát követett el, de többé ilyen nem fordul elő: Manker ugyanis komoly büntetést helyezett kilátásba, ha mégis bekövetkezne újra.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.