Hódi Pamela Instagram-oldalán elárulta, Berki Krisztián szeretőt tartott

"Forrás: FEM3/Micsoda Nők! " -
Hódi Pamela szerető szakítás kapcsolat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela úgy döntött, nem titkolja tovább, hogy miért is ment tönkre a kapcsolatuk Berki Krisztiánnal. Elárulta, szeretőt tartott a műsorvezető.

Hódi Pamela sosem beszélt kapcsolatuk nehézségeiről, míg együtt voltak Berki Krisztiánnal, ám most áttört a gát. Instagram-oldalán, kommentben árulta el, hogy miért is mentek szét a műsorvezetővel, de egy biztos, nem a Viszkis miatt.

Hódi Pamela bevallotta, Berki Krisztián megcsalta őt "Forrás: FEM3/Micsoda Nők! "

Ambrus Attila a napokban azt nyilatkozta, az ő keze is benne volt a szakításban, hiszen jelezte Berkinek, szerinte nem hozzávaló Pamela, de most egyszer és mindenkorra kiderült, hogy az egykori elítéltnek nincs köze a kapcsolat megromlásához.

Mindössze azért, mert szeretőt tartott,

Hódi Pamela Instagram-oldalán elárulta, Berki Krisztián szeretőt tartott Forrás: Instagram/Hódi Pamela
Caramel felesége, Szilvi felfüggesztette Instagram-oldalát: sok támadás érte gyermeke fotói miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180420-caramel-felesege-szilvi-felfuggesztette-instagram-oldalat.htmlSzilágyi Szilvi úgy döntött, felfüggeszti Instagram-oldalát. Sok támadás érte ugyanis azért, mert kislányáról megosztott egy-két fotót a kórházból. Mint írta, nem bír el több gonoszságot. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese, azaz Aleska légtáncos fotói nem lehetnének szexibbekhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-safrany-emese-azaz-aleska-legtancos-fotoi-nem-lehetnenek-szexibbek.htmlNem új, hogy Sáfrány Emese, azaz Aleska felnőttfilmesi karrierjét befejezve, gyerekkori álmát megvalósítva légtáncos lett. Közösségi oldalán meg is mutatja, hogy halad: elképesztően szexi fotókat tesz közzé.TV + Sztárok--Körtvélyessy Kinga kiköpött mása az Elrabolva sztárjának, Maggie Grace-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-kortvelyessy-kinga-kikopott-masa-az-elrabolva-sztarjanak-maggie-grace-nek.htmlL.L. Junior volt kedvesének, Körtvélyessy Kingának már többször mondták: kiköpött hasonmása az Elrabolva filmek sztárjának, Maggie Grace-nek. Közösségi oldalára most egy olyan fotót posztolt, amelyen egymás mellé szerkesztetet a két arcot, elmondhatjuk: tényleg hasonlítanak. TV + Sztárok--Befejezi a tévézést az RTL Klub népszerű műsorvezetője, D. Tóth Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20180420-befejezi-a-tevezest-az-rtl-klub-nepszeru-musorvezetoje.htmlD. Tóth András, a Fókusz mműsorvezetője 14 év után befejezi a tévézést. Feleségével közös vállalkozásukban szeretne többet dolgozni.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHódi Pamela csattanós választ adott a Viszkisnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-hodi-pamela-csattanos-valaszt-adott-a-viszkisnek-ambrus-attila.htmlHódi Pamela nem hagyhatta szó nélkül Ambrus Attila tegnapi vallomását, miszerint vastagon benne van abban, hogy Berki Krisztián elhagyta egykori párját. Most a közösségi oldalán reagált. TV + Sztárok--Bécsben tartóztatták le Jolly-thttp://www.life.hu/sztarok/20180420-becsben-tartoztattak-le-jollyt.htmlNem várt kellemetlenség érte új klipje forgatása közben Jolly-t Bécsben: a rendőrök letartóztatták tiltott pirotechnikai eszközök használata miatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.