Ambrus Attila megmondta Berkinek: Drakula is jobban illik hozzá mint Hódi Pamela

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
Hódi Pamela Katona Renáta házasság Mazsi párkapcsolat Berki Natasa Zselyke Viszkis Ambrus Attila szerelem szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila nem rejtette véka alá véleményét Hódi Pameláról, amikor az Ázsia expressz című műsorban szerepelt együtt Berki Krisztiánnal. A két férfi közösen írt könyvéből kiderült: a Viszkis állhatott a hátterében annak, hogy végül Berki nem házasodott össze egykori kedvesével. 

Hódi Pamela és Berki Krisztián öt év kapcsolat után szakítottak, a férfi úgy döntött, nem köt házasságot gyermeke, Berki Natasa Zselyke anyjával. Bár ezt csak szeptemberben hozták nyilvánosságra, Berki már akkor tudta ezt, amikor véget ért az Ázsia Expressz forgatása, ahol Ambrus Attilával közösen versenyzett.

A Story magazin cikkéből kiderült, hogy Berki és Ambrus közösen írt könyvében az is benne van, a Viszkis tanácsolta a szakítást. "Nem ismerem személyesen Pamelát, nem beszéltem vele sohasem, de a beszélgetéseink alapján a lelkem mélyén éreztem, hogy nem Krisztiánhoz való. Sokat mesélt a közös dolgaikról, és nekem úgy állt össze a fejemben ez a történet, hogy számára mindenki jobb lenne, legyen akár Drakula vagy a patás ördög, mint ez a nő. Oké, hogy a gyereke anyja, ezt tisztelni kell. És soha nem szabad elfelejteni, de ez a nő nem hozzá való. Ezt láttam és éreztem. Lehet, hogy nagyon vastagon benne vagyok, hogy Krisztián lelépett, mert néhány dolgot tanácsoltam neki" - idézi a könyvet a magazin.

A Viszkis szerint Berki Krisztián és Hódi Pamela nem illettek össze Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

Ambrus abban is kifejtette a véleményét, hogy szerinte Krisztiántól mindent megkapott Pamela, de szerinte egy nőnek a háztartásban és a családban vannak feladatai. "Egy nő tudja, hogy hol a helye! Ebben hiszek. Lehet, hogy ez egy kicsit konzervatív hozzáállás, de ilyen vagyok" - áll a könyvben a Viszkis véleménye.

A lap Hódi Pamelát is megkérdezte, aki elmondta, hogy köszönettel tartozik Berki barátjának azért, mert megmentette egy rossz házasságtól.

Terveiről vallott Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-terveirol-vallott-hajdu-peter-tevezes.htmlHajdú Péter jövőjéről vallott: elárulta, nem tartja kizártnak, hogy elengedi a tévézést és teljesen más területen kamatoztatja tudását. TV + SztárokOrigoKrencsey Hellának üzent a leszbikus színésznő egyik barátjával, bizonyítékaik vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-krencsey-hellanak-uzent-a-leszbikus-szineszno-egyik-baratjaval-bizonyitekaik-vannak.htmlA leszbikus színésznő elérkezettnek látta a pillanatot, hogy ő is megszólaljon a bántalmazás ügyében, így egyik barátjával üzent Krencsey Hellának, aki könyvet írt kapcsolatukról. A barát azt mondja: bizonyítékaik vannak arra, hogy a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyv szerzője bántalmazta egykori élettársát. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina friss fotót posztolt, követői kiakadtakhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-kulcsar-edina-friss-fotot-posztolt-kovetoi-kiakadtak.htmlNekiestek követői Kulcsár Edinának, miután meglátták a kismama legfrissebb fotóját. TV + Sztárok--Már három hónapja szerelmes Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-mar-harom-honapja-szerelmes-hodi-pamela-parkapcsolat.htmlHódi Pamela elárulta, új kedvesével immár három hónapja alkotnak egy párt. TV + Sztárok--Manker veréssel fenyegette meg Kasza Tibit, amiért otthon hagyta gyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180419-manker-veressel-fenyegette-meg-kasza-tibit-amiert-otthon-hagyta-gyurujet.htmlKasza Tibi hatalmas hibát követett el, de többé ilyen nem fordul elő: Manker ugyanis komoly büntetést helyezett kilátásba, ha mégis bekövetkezne újra.TV + SztárokOrigoMég az esküvő előtt bemutatják Meghan Markle pikáns jeleneteket tartalmazó filmjét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-meg-az-eskuvo-elott-bemutatjak-meghan-markle-pikans-jeleneteket-tartalmazo-filmjet.htmlHabár Meghan Markle egész életében arra készült, hogy hercegné lesz, nem választotta meg kellő óvatossággal szerepeit. Forró jeleneteket is vállalt ugyanis, az egyik ilyet tartalmazó filmjét pedig hamarosan bemutatják az Egyesült Királyságban is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.