Egy látnok ikerpár kapcsolatba lépett Diana hercegnő szellemével

Forrás: AFP/Kraipit Phanvut -
ikrek Károly herceg Camilla szellem Diana hercegnő látnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik Diana hercegnő nemcsak Vilmos herceg esküvőjén képviseltette magát, hanem kisebbik fia, Harry herceg esküvőjén is ott lesz, de Károlynak és Camillának is megbocsátott már, legalábbis ezt állítja egy látnok ikerpár, akik kapcsolatba léptek a hercegnő szellemével. 

Megbocsájtott volt férjének, Károly hercegnek Diana hercegnő, és szeretné, ha Camilla lenne a királyné - állítja egy ikerpár, akik képesek kapcsolatba lépni a holtak szellemével. A Daily Star cikke szerint Terry és Linda Jamison kapcsolatba tudnak lépni a holtakkal, ezt pedig oly módon teszik, hogy engedik, hogy megszállja a testüket.

Diana hercegnővel lépett kapcsolatba egy ikerpár Forrás: AFP/Kraipit Phanvut

Az ikrek szerint Diana szelleme úgy gondolja, Camilla sokkal inkább királynénak való, és jobban tudja majd Károlyt támogatni a nagy feladatban mint ő. Ezen kívül még azt is közölte, hogy ahogyan Vilmos és Katalin esküvőjén, úgy Harry herceg és Meghan Markle házasságkötésénél is ott lesz majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.